INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRI

CFR Cluj, arbitrată în play-off de un „central” familiar românilor + O brigadă din România, delegată la un duel tare!

CFR Cluj s-a calificat în playoff-ul Europa League +8   FOTO
CFR Cluj s-a calificat în playoff-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 15:43 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 15:51

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce partida dintre CFR Cluj și KuPS, din playoff-ul Europa League. O brigadă de români, condusă de Istvan Kovacs, va fi responsabila meciului Malmo - Granada, din aceeași fază a competiției.

  • CFR Cluj - KuPS, programat joi, 1 octombrie, de la ora 19:30, va putea fi urmărit pe GSP.ro în format liveTEXT;

CFR Cluj va fi arbitrată de o brigadă de croați, condusă de „centralul” Ivan Bebek (43 de ani). Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Goran Pataki și Bojan Zobenica, precum și de Mario Zebec, al patrulea oficial. Observatorul delegat de UEFA pentru acest meci este Miroslav Tulinger, din Republica Cehă.

Ivan Bebek a arbitrat-o pe FCSB în sezonul 2017/2018, în grupele Europa League, ultima prezență a roș-albaștrilor în grupele unei competiții europene! Croatul a „fluierat” partida pierdută de echipa românească în deplasare, 0-2 cu Viktoria Plzen, în noiembrie 2017.

De asemenea, Bebek a arbitrat și o partidă a echipei naționale a României, victoria cu 1-0 contra Armeniei de pe „Arena Națională” din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2018. Meciul a avut loc pe 1 septembrie 2017.

CFR Cluj, arbitrată în play-off de un „central” familiar românilor + O brigadă din România, delegată la un duel tare!
Ivan Bebek, la centru într-u meci dintre Bulgaria și Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Istvan Kovacs, la centru la Malmo - Granada

Un alt meci din playoff, Malmo - Granada, va fi arbitrat de o brigadă de români, condusă de Istvan Kovacs (36 de ani). „Centralul” va fi ajutat de asistenții Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene, precum și de Marius Avram, al patrulea oficial.

Alexandru Deaconu va avea la rândul lui un rol de jucat în meciurile din playoff-ul Europa League, fiind delegat drept observator la partida dintre Hapoel Beer-Sheva și Viktoria Plzen.

Mai multe știri despre meciurile din Europa League:

Mourinho și portarii londonezilor au sesizat că bara transversală era mai jos pe terenul din Skopje

Premieră în cupele europene! O echipă din Insulele Feroe a ajuns în play-off-ul Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează