INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

EUROPA LEAGUE Cosmin Contra prefațează Sevilla - CFR Cluj: „Echipa nu trece printr-un moment bun” » Care poate fi cheia meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 17:48

CFR Cluj întâlnește azi Sevilla, în Spania, în returul 16-imilor Europa League. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1.

Cosmin Contra, fost selecționer și bun cunoscător al fotbalului spaniol, a prefațat duelul dintre cele două formații și este de părere că CFR Cluj ar putea obține un rezultat care s-o califice în optimi. 

„Până la meciul cu Getafe s-a vorbit chiar şi de înlocuirea lui Lopetegui. Aşa că echipa nu trece printr-un moment foarte bun. Acum, cu victoria cu Getafe (n.r. 3-0), care o duce pe loc de Champions League, lucrurile s-au mai liniştit la nivelul conducerii şi al suporterilor. 

Nici cei de la Sevilla nu au trecut printr-o perioadă foarte bună. Sevilla poate să facă meciuri foarte bune, cum a fost cel de duminică, dar poate să facă meciuri mai puţin bune şi orice adversar poate să câştige. Eu cred că Dan Petrescu a pregătit foarte bine acest retur! Știe ce trebuie să facă pentru a nu le da posibilitatea celor de la Sevilla să marcheze goluri. Clujenii ştiu că pe contraatac sau la o fază fixă au posibilitatea să pună în pericol poarta Sevillei", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport. 

Match preview Sevilla - CFR Cluj

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu, Vintilă și Rădoi, analizați la sânge: totul despre tacticile „Bursucului”, statutul lui Vintilă și misiunea noului selecționer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
painkiller100
painkiller100  •  27 Februarie 2020, 19:57

articol care sta pe gsp de 3 ore si se intreaba cei din vitan barzesti de ce nimeni nu este interesata de meciul celor de la cfr aka the bl99atistii. in primul rand pentru ca echipa cfr nu conteaza. in al doilea rand pentru ca in afara de Steaua nimeni in tara asta nu are dreptul sa castige in saisprezecimile unei competiti europene in ultimi 30 de ani(dintre echipele care exista,rapid nu mai exista si s-a desfiintat definitivi si irevocabil in 2016).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează