INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

EUROPA LEAGUE. FC Salzburg - Eintracht Frankfurt, amânat de UEFA din cauza condițiilor meteo severe

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 16:42

Partida retur din „16”-imile Europa League, FC Salzburg - Eintracht Frankfurt, a fost amânată de UEFA din cauza condițiilor meteo severe.

  • Partida era programată astăzi, de la ora 22:00. În tur, Frankfurt s-a impus, scor 4-1;

„Din cauza unei avertizări de furtună, autoritățile din Austria au amânat partida din UEFA Europa League dintre FC Salzburg și Eintracht Frankfurt, programată la 22:00. UEFA va anunța în timp util data și ora la care se va disputa această partidă”, se anunță în comunicatul oficial al celor de la UEFA.

EUROPA LEAGUE. FC Salzburg - Eintracht Frankfurt, amânat de UEFA din cauza condițiilor meteo severe


Prognoza meteo pentru orașul Salzburg indică faptul că acesta va fi lovit de o furtună violentă în această seară. Astfel, din motive de securitate, forul european și autoritățile locale au decis reprogramarea partidei.

CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi a impresionat o legendă a lui Rangers: „Pasa sezonului! Tehnic, e extrem de dotat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close