INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BRUGGE 1-1

FOTO Mircea Lucescu și-a certat portarul chiar pe teren, după remiza cu Brugge, din Europa League! Fanii i-au cerut din nou să plece

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2021 19:14 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 20:44

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a remizat cu Club Brugge, scor 1-1, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. 

Un meci devansat cu trei ore din cauza iernii aspre de la Kiev. Astăzi, la startul meciului, erau -9 grade. Dacă ar fi jucat trei ore mai târziu, ar fi fost -15. Ultrașii lui Dinamo și-au continuat războiul cu Mircea Lucescu. Fanii radicali au afișat la peluză un banner pe care scria în engleză: „Lucescu, go away!”. „Pleacă!”. Și au scandat același lucru. Nu era prima oară.

Mircea Lucescu și-a certat portarul, după Dinamo - Brugge

Alb-albaștrii plecau ca favoriți. Bruges era lovită de coronavirus. Cinci jucători și întreg stafful tehnic s-au infectat și au rămas în Belgia. Echipa a venit cu antrenorul de U19. 

În prima repriză, kievenii au avut două ocazii mari, dar Buialski a trimis cu capul de fiecare dată peste transversală. Același Buialski a deschis scorul (62), superb, șutând de la 16 metri la colțul lung, în plasa laterală. Era primul șut pe poartă. 

Doar cinci minute s-au bucurat gazdele. Flamanzii au înscris după un corner. Cap Mechele. Portarul Bușcian "dormea" în mijlocul careului mic. 1-1 (67). Așa s-a terminat. La ieșirea de pe teren, "Il Luce" l-a certat rău pe Bușcian. Considerat vinovat de antrenor pentru golul egalării, gol care ar putea-o costa calificarea pe Dinamo. 

FOTO Mircea Lucescu și-a certat portarul chiar pe teren, după remiza cu Brugge, din Europa League! Fanii i-au cerut din nou să plece

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Antrenorul Parmei e sub presiune: „E timpul lui! Românul nu mai poate sta pe bară”

VIDEO Constantin Budescu, debut la noua echipă! Cum a reacționat imediat după meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
171875491077582
Costel Chelaru  •  19 Februarie 2021, 11:35

Vatmanul e de vina...

1735457746481229
Alexandru Nica  •  18 Februarie 2021, 22:14

Echipa lui Nea Mirciu nu prea a avut vlagă, posesia și jocul mai bun de pase a fost de partea lui Brugges. Să zică merci pentru acest egal, poate în ultimele 10 minute putea emite pretenții, în rest, jucătorii care au combinat mai mult și au fost mai rapizi au fost belgienii.

mosierul
mosierul  •  18 Februarie 2021, 21:12

..oare l-o fi certat pe portar,ca in videoclipurile lui Bendeac?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close