EUROPA LEAGUE  ·  INTER - GETAFE

EUROPA LEAGUE // Premieră în fotbal: Getafe refuză să joace în cupele europene: „Nu ne ducem în focarul coronavirusului”

Articol de — Miercuri, 11 Martie, 09:45

Președintele clubului spaniol cere la UEFA amânarea meciului de joi de la Milano, dintre Inter și Getafe. Și nu-i pasă de eventuale sancțiuni: „Dacă asta va însemna să fim eliminați, atunci acceptăm să fim eliminați!”.

  • Inter - Getafe este programat joi, 12 martie, de la ora 22:00, în optimile de finală din Europa League

GETAFE REFUZĂ DEPLASAREA ÎN ITALIA

Ar putea fi o premieră în fotbal din cauza epidemiei de coronavirus. O echipă să refuze să joace în cupele continentale. După ce Asociațiile Fotbaliștilor Profesioniști din Spania și Italia au cerut la UEFA amânarea meciurilor Inter - Getafe și Sevilla - Roma, ambele din Europa League, președintele clubului madrilen amenință că jucătorii săi nu vor merge la Milano.

Nu e mulțumit că la Nyon s-a decis ca partidele să se dispute cu porțile închise. „Vrem ca UEFA să găsească o alternativă pentru Milano. Nu ne ducem în focarul de coronavirus, nu putem fi obligați. Cât timp situația nu se schimbă, nu călătorim în Italia. Sperăm ca federația noastră să ne ajute", a declarat Angel Torres la postul de radio Onda Cero.

Liderul lui Getafe nu se teme de sancțiuni: „Dacă asta va însemna să fim eliminați, atunci acceptăm să fim eliminați! Nu ne asumăm niciun risc. Nu ne punem sănătătea în pericol".

 Lombardia este regiunea cea mai afectată din Italia, o țară lovită crunt de coronavirus: peste 10000 de cazuri și peste 600 de victime.

CITEȘTE ȘI:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (7)

Claude SH  •  11 Martie 2020, 14:40
Postat de ge0x pe 11 Martie 2020, 12:52

Sa intre CFR in locul lor :)))

Au mai jucat cu ei in primăvară europeana. Dacă era o echipa din Spania sau Anglia, asa Inter, nu prea prezinta interés la Cluj

ge0x  •  11 Martie 2020, 12:52

Sa intre CFR in locul lor :)))

Claude SH  •  11 Martie 2020, 12:35
Postat de gago747 pe 11 Martie 2020, 11:53

Nu fără o opoziție crîncenă din partea Atalantei, că și Bergamo e la doi pași de Milano. Și nici Torino nu e chiar la capătul lumii ... :D :D :D

Mi se pare normal sa se amane meciul

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1