INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2

EXCLUSIV FOTO Ce nu s-a văzut la TV! Suporterii Stelei au intrat cu un banner special la meciul dintre Astra și Genk » După câteva secunde le-a fost confiscat

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2017 11:51

Un grup de suporteri steliști a intrat cu un banner special la partida de aseară din turul "șaisprezecimilor" Europa League dintre Astra și Genk, scor 2-2, pentru a protesta din cauza ultimelor evenimente petrecute în curtea roș-albaștrilor.

Fanii Stelei aveau un banner pe care scria: "Rapid, Petrolul, Oțelul, FC Argeș, U. Craiova, Unirea Urziceni și mai câte? Până la Steaua... Urmează Dinamo și ați distrus fotbalul românesc. Fiți alături de noi în 25 februarie, ora 11:00".

banner 1

Bannerul a fost afișat la tribuna 1 a stadionului Marin Anastasovici preț de câteva secunde după care au intervenit forțele de ordine și l-au dat jos pe motiv că "n-a fost declarat înaintea meciului".

Pe banner era amintit și de mitingul suporterilor Stelei care va avea loc pe 25 februarie în fața fiecărei prefecturi din țară. Mai multe detalii aici!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
timm
timm  •  18 Februarie 2017, 18:42
Postat de crotalie pe 17 Februarie 2017, 12:43

Pe 25 februarie organizam miting impresionant cu peste 500.000 de participanti deja la Giurgiu am obtinut autorizatia si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Pot sa vina si oameni la miting? Participantele sunt toate din zona Sibiu? Cu ocazia mitingului, participantele, au asigurata masa, gratis, din peluza Prefecturilor? Se intorc si acasa, sau au treaba la abator?

san_lorenzo
san_lorenzo  •  17 Februarie 2017, 23:14
Postat de balauru48 pe 17 Februarie 2017, 21:42

Fecesebistii s-au bucurat cand toate echipele alea au disparut. Niste nenorociti...

tu asta ai inteles, bolovane ? doamne... p0r0st esti maica !

balauru48
balauru48  •  17 Februarie 2017, 21:42

Fecesebistii s-au bucurat cand toate echipele alea au disparut. Niste nenorociti...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close