FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gigi Becali confirmă GSP.ro: "Va avea loc un miting pentru Steaua! Mă voi ocupa de el" » Cine este misteriosul organizator + când urmează să aibă loc

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 16:06

Gigi Becali a anunțat că se va implica direct în mitingul steliștilor de pe 25 februarie și a explicat că organizatorul acestuia este un suporter stelist din Anglia, confirmând astfel informațiile GSP.ro.

GSP a vorbit cu omul care a pus totul la cale. Se numeste Cătălin Biriș, are 48 de ani, este șofer în Anglia de 3 ani și spune că va reveni în țară special pentru miting. Acesta a mai încercat să organizeze un protest la nivel de Capitală anul trecut.

"Eu am încercat să fac asta anul trecut în București cu participarea din întreaga țară, dar am avut niște piedici, iar răspunsurile dinspre Capitală nu erau pozitive. Acum situația stă altfel. Noi voiam să facem mitingul la sfârșitul lui martie în toată țara în afara Bucureștiului, dar la solicitarea steliștilor am grăbit lucrurile și am decis să-l facem pe 25 februarie. Eu doar am inițiat mitingul, dar fac asta alături de organizatorii din celelalte județe. Nu sunt singur", a reacționat Biriș pentru GSP.ro.

27 de județe și-au anunțat participarea

Suporterul susține că a vorbit de curând cu patronul Stelei în legătură cu protestul: "Am mai vorbit o dată cu Gigi Becali în urmă cu o săptămână când l-am informat că vom organiza mitingul pe 25 februarie și i-am zis că suntem 25 de județe. Acum suntem 27 de județe. N-am obținut încă autorizațiile în toate județele, dar sunt în lucru. Vrem să-i dăm curaj lui Becali și să știe că nu e singur în această luptă pentru identitatea Stelei. Noi vom lupta chiar dacă am primit o mulțime de amenințări și injurii, nu știu de la cine pentru că aveau conturi false de Facebook".

MITING ȘI ÎN BUCUREȘTI

Deși mitingul nu era anunțat și pentru Capitală, intervenția lui Becali a schimbat situația: "Dacă se va implica și Gigi Becali sper să se facă mitingul și-n București în ciuda unora care nu-și doresc să se întâmple asta și mă refer la cei de la Peluza Sud. Curios e că cei care sunt împotriva acestei echipe sunt de fapt împotriva echipei lui Becali. Culmea e că acești oameni au avut de-a lungul timpului o nemulțumire la adresa lui."

"nU VREM SĂ SE SCHIMBE NUMELE"

Suporterii în schimb nu vor să audă de schimbarea numelui: "Noi îl rugăm public pe Gigi Becali să nu renunțe la lupta pentru nume avându-ne și pe noi în spate. În stradă ne vom striga acest of. Acest nume nu are cum să dispară! Eu sper ca echipa să nu-și schimbe numele și prin simpla noastră prezență în stradă să fim ascultați și luați în seamă".

Biriș suține că cei prezenți la miting vor semna petiții în acest sens: "Participanții vor semna o petiție care va fi adresată prim-ministrului, minstrului Apărării și ministrului Justiției. Sper ca acești oameni să ia la cunoștință poziția noastră premergătoare mitingului și să pună punct acestui circ. Trebuie să găsească cea mai bună soluție. Steaua nu e a unei mâini de suporteri din București, e a tuturor steliștilor din țară și proprietatea lui Gigi Becali". 

"Un apel către populație: să vină spre noi! Să mă caute pe Facebook - Darius Cătălin - pentru a le putea pune la dispoziție persoana care se ocupă de județul lor. Mizez și pe prezența spontană a celor care nu au treabă cu Facebook-ul. Rog studenții din centrele universitare să participe la acest miting. Nu fac apel numai la suporterii steliști, ci la orice om sănătos la cap care vede asta. Trebuie să participe la miting în spiritul corectitudinii. Nu caut faimă, dar cineva trebuia să facă treaba asta pentru că totul a decurs împotriva numelui de Steaua. Eu am viața mea, sunt liniștit" Cătălin Biriș

"Pe 25 februarie, vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Şi în Bucureşti se vor ţine proteste. Nu m-am băgat până acum, dar o să mă implic serios, pentru că vreau să strâng 30000-40000 de oameni. Cel care coordonează totul e un băiat din Anglia, un stelist. El manevrează tot pe Facebook. A obţinut deja autorizaţie pentru 25 de judeţe" Gigi Becali la Digi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
balauru48
balauru48  •  27 Ianuarie 2017, 19:42

La mitingul asta se impart si veste?

stark
stark  •  28 Ianuarie 2017, 00:14

Vrajeala de doi lei pentru gigisti spalati pe creier

para.para
para.para  •  27 Ianuarie 2017, 23:43

Manipulare gesepe ieftina. Nici cum il chiama pe englezi nu sunteti capabili sa mintiti, ba il chiama Darius Cătălin, ba il chiama Cătălin Biriș. Pana la urma sa nu avem surpriza sa-l cheme Cătălin Tolontan.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează