INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

EXCLUSIV Performanță incredibilă pentru un jucător al Astrei! Și el a fost surprins când a aflat: "Serios?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 15:43

Goalkeeperul de 27 de ani duce istoria familiei Lung mai departe și bifează borne importante în carieră. Silviu jr. este cel mai bine cotat fotbalist din lotul Astei, 2,3 milioane de euro, peste Morais, Budescu sau Săpunaru.

Lung jr. e singurul jucător al campioanei care a bifat toate cele 35 de meciuri disputate de giurgiuveni în cupele europene.

Performanța este cu atât mai valoroasă cu cât e singurul fotbalist din lot care a jucat în toate confruntările pe care Astra le-a disputat pe continent!

Junior Morais putea să bifeze și el această cotă, dar a lipsit la întâlnirea cu AS Roma, de la București, care a adus calificarea dunărenilor în primăvară.

"Chiar nu știam și mă bucur pentru această reușită a mea! E un lucru bun, sunt fericit și vreau să le mulțumesc tuturor de la club care m-au ajutat să ating această bornă.

Mă simt excelent aici, vreau să face în continuare performanță împreună. Sper să ne calificăm în returul din Belgia și să apuc meciurile 37, 38, 39, 40 în Europa, tot în acest sezon", a zis Silviu Lung pentru GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  18 Februarie 2017, 19:17

***, v-ați pierdut complet busola, dar v-a rămas năravul cel prost. Se bucură unul că a jucat nişte meciuri, iar pentru voi asta e, nici mai mult, nici mai puțin, decît... "incredibil"!!! Adică de necrezut! ***, ***, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează