INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Fără probleme în primăvară! Analiza adversarilor Stelei, echipă cu echipă. De cine se tem roş-albaştrii

Articol de - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:19

Steaua şi-a aflat adversarele din Europa League. Roş-albaştrii au fost plasaţi în grupa J, alături de Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg.

Dinamo Kiev este unul dintre cele mai importante cluburi din spaţiul ex-sovietic şi deţinătoarea Cupei Ucrainei. În ultima vreme însă şi-au mai pierdut din forţă şi nu au mai putut ţine pasul cu rivalii de la Şahtior. Steaua i-a mai întîlnit şi în grupele Champions League, în 2006.

Roş-albaştrii se tem de o eventuală deplasare la Kiev, Ucraina fiind în plin conflict. Dinamo a jucat anul trecut meciul cu Valencia de pe teren propriu din şaisprezecimile Europa League în Cipru, la Nicosia, din cauza pericolului de război din Ucraina.

Rio Ave a ajuns în Europa League datorită participării în finala Cupei Portugaliei, pierdută în faţa campioanei Benfica, 0-1. Revelaţia Portugaliei nu se poate lăuda cu o experienţă europeană.

Aalborg este campioana Danemarcei şi a ajuns în grupele Europa League după ce a fost eliminată din playofful Champions League de către ciprioţii de la APOEL, cu scorul general de 1-5. În turul precedent au reuşit să-i elimine pe Dinamo Zagreb, cu 2-1 la general.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
stoiangimi10
stoiangimi10  •  30 August 2014, 14:13

artikol de cacatt

stoiangimi10
stoiangimi10  •  30 August 2014, 14:12

sa nu cumva sa mai ajugem 11 metri

georgeudrescu
georgeudrescu  •  30 August 2014, 08:04

Ce articol imbecil, analiza vieții

Vezi toate comentariile (121)
Comentează