INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ

AS Roma - CFR Cluj 5-0. Penalty refuzat campioanei pe „Olimpico”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 21:36 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:21

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel în fața Romei, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League. Campioana României a cerut un penalty în finalul meciului.

La 3-0, în minutul 78, Nicolae Carnat a căzut în careu după un duel cu Lorenzo Pellegrini. Arbitrul Matej Jug a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor, și nici asistentul Matej Zunic nu a considerat că românul a fost faultat. 

Reluările TV au arătat că Nicolae Carnat a fost lovit la nivelul gleznei de Pellegrini, iar arbitrii trebuiau să sancționeze intervenția căpitanului celor de la AS Roma.

AS Roma - CFR Cluj 5-0. Penalty refuzat campioanei pe „Olimpico”
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Citește aici mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Ne-au spart capul! » Atmosfera încordată din Gruia s-a repercutat și pe „Olimpico”: clujenii, umiliți de rezervele Romei. Clasamentul grupei

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  06 Noiembrie 2020, 09:42

Ce penalty bre?Ia sa vezi cum sare de fund in sus tovarasu Ioanitoaia si ne zice pe doua pagini ca nu-i adevarat!Ca in realitate fcsb a fost cea nedreptatita!Chiar daca nu ea a jucat!Dar trebuia sa joace!

tonyys
tonyys  •  06 Noiembrie 2020, 06:39

Pai daca n-au arbitrat hațeganii, corpodenii și kovacsii lui Dan penalty sa dea 11m la.fiecare simulare a cfr-ului.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Noiembrie 2020, 23:55

ce penalty sa se dea cand fundasul Romei luase deja prim planul si era intre minge si jucatorul nostru? Carnat s-a cam lovit singur de adversar, tehnica asta de 'auto-agatare' merge la noi in campionat. de fapt nu ca merge , a fost ridicata la rang de arta ! si nu , nu ma iau de CFR, asa fac aproape toti. mi-l aduc aminte si pe Tanase la un meci tot cu cfr parca care desi nu era in controlul mingiei in niciun fel si-a 'aruncat' piciorul spre un fundas clujean care degaja ca sa fie lovit si sa primeasca penalty.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează