INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC. FCSB profită de o anexă din protocolul UEFA! Cum e avantajată înainte de meciul cu Slovan

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 10:45 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:20

FCSB are probleme tot mari de lot, din cauza coronavirusului, înainte de meciul cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League.

  • FCSB - Slovan Liberec, meci din turul 3 preliminar Europa League, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV

Echipa roș-albastră are 15 cazuri de COVID-19 în lot și cu greu poate alcătui o echipă de start care să se bată cu Slovan Liberec pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Înainte de meci, FCSB se folosește de o anexă din protocolul UEFA.

Din cauza problemelor de lot apărute în ultimele ore, FCSB poate înregistra jucători noi până la ora 15:00, astfel că șefii echipei încearcă să facă transferuri pe ultima sută de metri. Conform unei anexe a regulamentului UEFA, toți jucătorii vor putea fi trecuți pe listă pentru a fi folosiți în meciul cu Slovan Liberec. 

„Clubul poate folosi fotbaliști care nu au fost înregistrați la UEFA în termenele prevăzute de regulament, cu condiția ca aceștia să fie înregistrați în mod corespunzător la asociația lor națională și să efectueze un test care să fie negativ în conformitate cu Protocolul UEFA Return to Play" este paragraful care o salvează pe FCSB

Doi de la Hermannstadt

După ce nu a ajuns la un acord cu jucătorii Astrei (Dima, Bruno, V. Gheorghe și Graovac), FCSB primește o mână de ajutor de la Hermannstadt și îi împrumută pe David Caiado (mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (atacant). Cei doi au mari șanse să fie titulari în meciul de la Giurgiu.

Cum poate arăta FCSB cu Slovan Liberec: Straton - G. Enache, Simion, Cană, Panțîru- Horșia, Perianu, Caiado - R. Ion - Karanovici, Ad. Petre

VIDEO Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali și FCSB au făcut două transferuri la miezul nopții: „Gigi ştie să se revanșeze când primeşte ajutor”

Dennis Man are și el COVID-19 » Florin Tănase și Toni Petrea au ieșit din nou pozitiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
cfr_noua_campioana
cfr_noua_campioana  •  24 Septembrie 2020, 14:16

make este mana in mana cu uefa :)))) cu alte cuvinte si astia de la uefa sunt niste ...manari

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  24 Septembrie 2020, 14:12

Au trecut 30 de ani de la revolutie , dar mentalitatea a ramas aceiasi. Pe vremea comunistilor , hotararile le luau mai marii partidului , astfel culegand tot ce este mai bun in tara , fara posibilitatea de a se impotrivii cineva , a aparut " celebra " Steaua. In zilele noastre decid " impresarii "si vanzatorii de telemea.

vasileschi
vasileschi  •  24 Septembrie 2020, 13:32

Extraordinar !!! toate dupa masa de ieri moderatorii de la Digii nu mai aveau aer cand vorbeau de transferurile de la Astra ! toata emisiunea numai de asta au vb. nu se poate ! vati suparat domnule Vali !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează