INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

FCSB a ratat șansa de a-și asigura primul loc în grupă » Echipele imposibile pe care le poate întâlni dacă termină pe 2

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 10:32

FCSB a pierdut cu Viktoria Plzen (0-2) în penultima rundă a grupelor Europa League și roș-albaștrii nu sunt încă siguri de primul loc în grupă, care le-ar asigura adversari mai facili la tragerea la sorți din primăvara europeană.

Pentru tragerea la sorți a șaisprezecimilor Europa League, vor fi două urne valorice: cele 12 câștigătoare de grupă și cele mai bine clasate 4 echipe care termină pe locul al treilea în Liga Campionilor. Cealaltă urmă va conține echipele de pe locul al doilea în grupele Europa League și restul formațiilor venite din Liga Campionilor. 

Printre echipele pe care FCSB le-ar putea întâlni în șaisprezecimile de finală Europa League se numără Atletico Madrid, Borussia Dortmund sau Napoli, în funcție și de rezultatele ultimei etape din Liga Campionilor.

De asemenea, roș-albaștrii ar putea avea adversari ca Villarreal, AC Milan sau Arsenal, echipe care au evoluat chiar în grupele Europa League.

Cum câştigă FCSB grupa

În ultima etapă, pe 7 decembrie, se vor disputa meciurile FCSB - Lugano şi Beer Sheva - Plzen. FCSB şi Plzen sunt deja calificate în primăvară, dar pentru a câştiga grupa, echipa lui Dică are nevoie de anumite rezultate:

Varianta 1: dacă FCSB bate pe Lugano
Varianta 2: dacă Plzen nu câştigă la Beer Sheva
Varianta 3: dacă FCSB nu câştigă cu Lugano, chiar şi înfrângere, e nevoie ca nici Plzen să nu se impună în Israel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  26 Noiembrie 2017, 08:51

"FCSB a ratat șansa de a-și asigura primul loc în grupă" - fituica cu pestele a luat-o iar razna

Vezi toate comentariile (1)
Comentează