INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - ALASHKERT

FCSB - ALASHKERT // Fanii, mesaj clar prin Ionuț Luțu: „Dați-l odată afară, că noi nu suntem Dinamo!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 22:30

FCSB a pierdut cu Alashkert, scor 2-3, dar s-a calificat în turul III preliminar al Europa League datorită victoriei cu 3-0 din tur. Vicecampioana a fost condusă cu 1-3 la pauză, iar fanii prezenți la Giurgiu i-au cerut demisia lui Bogdan Andone. 

Prima repriză a returului a fost una de neimaginat pentru fanii celor de la FCSB. Alashkert a marcat de trei ori, Mihai Bălașa a fost eliminat după o gafă copilărească, iar Thierry Moutinho s-a alăturat unei liste interminabile de accidentări. 

Cei aproximativ 1.500 de fani prezenți în tribunele arenei „Marin Anastasovici” din Giurgiu au izbucnit la pauză. Și-au îndreptat atenția către Ionuț Luțu, prezent în tribuna oficială. Un suporter mai vocal l-a abordat și i-a transmis: „Dați-l pe ăsta afară că ne face de rușine! Noi nu suntem Dinamo să ne scoată toți pescarii!”.

Mihai Stoica nu A STAT PE BANCĂ

Mihai Stoica a urmărit partida din tribune alături de Ionuț Luțu. Managerul celor de la FCSB a vrut să demisioneze în urmă cu două zile, dar după o discuție purtată ieri cu Gigi Becali a fost întors din drum. Cu toate astea nu a luat loc pe bancă, lângă Bogdan Andone, cum obișnuia.

VEZI ȘI:

Lukasz Gikiewicz a fost prezentat la FCSB » Petrolul l-a chemat în probe, Gigi Becali l-a transferat direct: „Îi dădeam 3000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alecone
alecone  •  02 August 2019, 09:30
Postat de Geani Muraru pe 02 August 2019, 09:04

Voi sunteti aia pe care va scoate portarul MOTI sau ati uitat

Pe altii nu-i scoate nimeni, ca nu au de unde. Stau cuminti prin play-out.

131624217670160
Geani Muraru  •  02 August 2019, 09:04

Voi sunteti aia pe care va scoate portarul MOTI sau ati uitat

dubluv
dubluv  •  02 August 2019, 08:41
Postat de Eugen Qy pe 02 August 2019, 00:34

Pun pariu ca, daca adevaratul ANTRENOR renunta la fotbal, fc fcsb va creste ca fetii-frumosi din povestile copilariei. Cred ca ASTA ar fi cea mai buna solutie pe care ar putea-o lua, inainte ca mai toti romanii sa il BLESTEME , atat pe el cat si pe fiecare membru al familiei lui !!!

s-ar putea sa pierzi pariul, fotbal fara bani nu se poate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează