INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES 0-0

FCSB - GUIMARAES 0-0 // Florinel Coman nu-și pierde speranța: „Noi încă mai credem în titlu”

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2019 09:29

Florinel Coman (21 de ani) s-a declarat mulțumit de prestația sa și a coechipierilor în meciul tur cu Guimaraes, scor 0-0 în turul play-off-ului Europa League și a vorbit despre șansele lui FCSB la titlul de campioană în Liga 1. 

  • Returul se joacă joi, 29 august, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Învingătoarea se va califica în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Deși majoritatea celor din cadrul clubului au declarat că șansele la calificarea în grupele Europa League sunt 50-50, Florinel Coman este de părere că FCSB este favorită în Portugalia. 

„A fost un meci foarte bun pentru noi, o prima repriză bună. Ne-a ieşit jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, dar, din păcate, nu am reuşit să înscriem. Părerea mea este că da, mergem cu prima şansă. Înainte de meci, am vorbit în vestiar, am zis să stăm foarte bine defensiv, să nu primim gol, că de dat vom da. Din fericire, nu am luat gol, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm. Cred că dacă reuşeam să înscriem un gol, altfel decurgea meciul”, a spus Florinel Coman, după meci. 

Pentru FCSB urmează meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a șaptea a Ligii 1, dumincă, 25 august, de la ora 21:00, iar Florinel Coman este încrezător că vicecampioana poate câștiga titlul în noul sezon. 

„Aşa trebuia să jucăm de când a început campionatul, părerea mea. Au fost şi foarte mulţi jucători accidentaţi, aşa că nu am avut foarte mulţi jucători în lot. Noi încă mai credem în titlu. De ce să nu credem? Sunt zece puncte, după ce se înjumătăţesc, sunt cinci. Trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem cu echipele din faţa noastră. Putem spune că meciul de la Guimaraes este meciul sezonului. V-am spus, trebuie să mergem să facem un meci foarte bun. Este o echipă grea, este greu să joci cu o echipă cum sunt ei”, a mai spus Coman. 

VEZI ȘI:

FCSB - GUIMARAES 0-0 // NOTE GSP De ei era mai mare nevoie! Jucătorii care trebuiau să producă pagube în atac au dezamăgit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
boierasul
boierasul  •  23 August 2019, 16:56

*** )))) *** )))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  23 August 2019, 16:20

Vorbeste aiurea. E abia etapa 7, nimic nu-i pierdut - cum sa declari ca MAI credem in titlu ??? Asa ceva spui, eventual, in ultimele 7 etape, nu acum !

univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 August 2019, 14:12

Și dacă erați în B tot la titlu sperați da da. Problema e ca sezonul asta nu o sa terminați pe 2:))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează