INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK, AZI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - HAJDUK SPLIT // Pericol mare! Situație-limită la FCSB înaintea duelului cu Hajduk: "E inadmisibil!"

Gnohere trebuie să fie atent diseară, dacă vrea să evolueze în primul meci din play-off FOTO Raed Krishan
Gnohere trebuie să fie atent diseară, dacă vrea să evolueze în primul meci din play-off FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 09:00

FCSB are 3 jucători la un cartonaş galben de suspendare: dacă vor fi avertizaţi azi, Gnohere, Tănase şi Morais vor lipsi în baraj, dacă echipa va trece de Hajduk.

  • FCSB - Hajduk, 0-0 în tur, e diseară de la 21:30, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro

Vicecampioana României joacă pentru a se califica, dar trebuie să aibă mare atenţie şi în perspectiva unui eventual duel din faza următoare. FCSB are deja 3 jucători la limita suspendării pentru meciul tur din play-off.

Şi sunt 3 fotbalişti extrem de importanţi şi care vor fi titulari azi. Morais, Gnohere şi Florin Tănase au acumulat deja câte două cartonaşe galbene şi dacă vor fi avertizaţi şi la returul cu Hajduk, atunci vor fi suspendaţi în prima manşă din play-off.

Chiar directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a tras un semnal de alarmă încă după meciul retur cu Rudar Velenje: "Ne-am calificat, am bătut 4-0, dar pe mine mă nemulţumeşte altceva. E inadmisibil să luăm în această dublă 8 cartonaşe galbene. Urmează şi alte meciuri şi s-ar putea să ajungem să avem jucători suspendaţi în play-off, dacă ne vom califica".

MM s-a arătat contrariat şi de regulamentul impus de UEFA: "Nu e normal ca la o echipă să se contabilizeze avertismentele, chiar dacă intră din turul 1 preliminar, iar înainte de faza grupelor să dea peste o echipă care are mai puţine meciuri".

Cei 3 jucători aflaţi în pericol sunt oameni de bază. Morais suplineşte absenţa lui Momcilovici, care e accidentat. Ar mai exista varianta Latovlevici, dar Iasmin încă nu e pus la punct din punct de vedere fizic.

Apoi, Gnohere e golgeterul echipei, iar Tănase are cele mai multe minute jucate. Cei doi au împreună 9 goluri produse în acest start de sezon. 

Medie de 3,5 cartonaşe pe meci

De la startul sezonului, FCSB a disputat 7 meciuri oficiale: 4 etape de Liga 1, "dubla" cu Rudar Velenje şi turul cu Hajduk Split. Echipa n-a suportat nicio eliminare, în schimb, a încasat foarte multe cartonaşe galbene. Un total de nu mai puţin de 25, ceea ce înseamnă o medie de 3,5 avertismente pe meci.

13
cartonaşe galbene a încasat FCSB în cele 3 meciuri din preliminariile Europa League disputate în această vară

10
jucători au primit cel puţin un avertisment în actualele preliminarii: Morais (2), Gnohere (2), Tănase (2) şi câte unul Bălgrădean, Benzar, Momcilovici, Teixeira, Qaka, Bălaşa, Planici

5,5
avertismente pe meci e media pe care o are în sezonul trecut, în LaLiga, "centralul" care va arbitra FCSB - Hajduk, Jose Luis Munuera a acordat 110 "galbene" în 20 de partide

Se şterg la intrarea în grupe

Pentru echipele care se califică în grupe, cartonaşele se vor şterge după faza play-off-ului. La startul grupelor, toţi jucătorii vor pleca de la zero din perspectiva avertismentelor. Totuşi, dacă un fotbalist va primi "galben" în returul dublei din play-off şi acel cartonaş va fi al 3-lea din preliminarii, atunci el va fi suspendat în primul joc din grupe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
wishmaster
wishmaster  •  16 August 2018, 14:48
Postat de poison_5 pe 16 August 2018, 11:59

Azi eu sunt moderator! Vă las gusteriIor până mai spre startul meciului, apoi vă dau cartonaș! :)))

*** pana una una alta, poisoane, așa ca ești baiat draguț :D și acum astept cartonașul *** XD

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladut12
vladut12  •  16 August 2018, 14:20
Postat de andrei.f pe 16 August 2018, 11:48

Haiduk e o echipă bună, a eliminat toate echipele româneşti întâlnite, inclusiv dinam0. Recomandăm acestora să cumpere floricele şi să se uite la TV, Steaua joacă-n Europa, să vadă cum se elimină o echipă puternică !

Corect! Steaua la tv, restul la ps4.

iosif.xvi
iosif.xvi  •  16 August 2018, 13:31
Postat de sabaton pe 16 August 2018, 11:53

cine este ala ???

Prietenul nostru, moderatorul: https://www.gsp.ro/gsp-special/media/3-ani-si-jumatate-in-casa-groazei-un-moderator-gsp-ro-povesteste-experienta-de-zi-cu-zi-a-intalnirii-cu-trolii-si-ce-efect-au-avut-asupra-dialogului-in-sport-545868-comentarii-pagina2.html

Vezi toate comentariile (31)
Comentează