INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1

FCSB // Iulian Cristea s-a inspirat de la CFR Cluj: „Au arătat ca o echipă mare, asta am vrut să facem și noi!”

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 15:01

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Iulian Cristea a dezvăluit secretul calificării.

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia

Fundașul Iulian Cristea, 25 de ani, a ajuns la trei avertismente și va lipsi în meciul tur din play-off-ul Europa League cu portughezii de la Vitoria Vitoria Guimaraes, dar spune că FCSB trebuie să copieze modelul CFR Cluj. 

- Iulian, cât de mare e această victorie pentru voi? 
- O victorie foarte importantă care ne-a adus calificare, ne dă motive de revenire pentru că treceam printr-un moment foarte prost. Cu această calificare în play-off-ul Europa League ne dă șanse pe mai departe. 

- Cât de greu a fost pentru că cehii au avut o bară în secunda 38? 
- Da... Au început mai în forță cu fazele fize. Au jucători cu talie și am avut ceva problemne la început. Pe final am reușit să marcăm și să ne calificăm. 

- Vă mai așteptați să marcați sau erați gata de prelungiri? 
- Ne așteptam să marcăm și știam că dacă o facem ne calificăm. Că am marcat abia în minutul 91 nu mai contează. Am obținut ce ne doream. 

- E meritată această calificare? 
- Eu cred că da, pentru că am dominat și meciul de acasă. Primele reprize au fost mai echilibrate, dar ăn cea de-a doua am fost mai buni ca ei. 

- Urmează meciul cu Vitoria Guimaraes ei sunt într-o mare formă... Sunteți favoriți? 
- Noi tratăm și acest meci la victorie și rămâne de văzut. Șansele sunt 50-50 în acest moment. Joi trebuie să fim în cea mai bună formă și să ne calificăm încă din meciul tur. 

- Cu această victorie ați spart și ghinionul din campionat? 
- Ne dorim, ne dorim să începem să aducem puncte. 

- V-a motivat și ce a făcut CFR Cluj cu Celtic? 
- Da! Au arătat ca o echipă mare! Au muncit și au dat dovadă că sunt o echipă. Asta am vrut să facem și noi în această seară. 

- Ce-ar însemna să avem două echipe în grupele competițiilor europene? 
- Un salt pentru fotbalul românesc! Toată lumea își dorește să mai vadă fotbal în țară. 

- Visezi la echipa națională? Să fii convocat cu Spania și Malta? 
- Îmi doresc acest lucru! Toată lumea care joacă fotbal își dorește asta, dar doar evoluțiile mele îl pot face pe domnul selecționer să mă convoace.

Citește și:

Narcis Răducan la FCSB » 2 antrenori pe lista scurtă + cine ar putea fi „Jokerul” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mrtweaks
mrtweaks  •  16 August 2019, 16:27

*** adus in fiecare zi mai aproape de rangul artistic, de catre minunatii (si priceputii, bineAnteles) de la GSP. Bravos! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  16 August 2019, 16:05

- Eu cred că da, pentru că am dominat și meciul de acasă. Primele reprize au fost mai echilibrate, dar ăn cea de-a doua am fost mai buni ca ei. )))))))))))))))))))))proba de jurnalist(cica) gsp.....oare ,,an prima repriza de prelungiri ar fi marcat steaua?dar ,,an,,cea de-a 2?

khal_37
khal_37  •  16 August 2019, 15:41

Iar bagati vorbe in gura oamenilor, baiatul a spus clar ca si ei, jucatorii stelei, au tras tare ca sa demonstreze ca sunt o echipa mare...nu ca s-au inspirat de la cfr. Fratilor, cum puteti sa ne mintiti asa pe fata cu un interviu facut chiar de voi???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează