INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Ce scrie presa din Italia după înfrângerea lui Lazio: "A pierdut în fața Stelei, o echipă cu adevărat modestă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:50

FCSB a învins-o pe Lazio, 1-0, în turul 16-imilor Europa League, grație golului marcat de Harlem Gnohere, în minutul 30.

După acest meci, presa din Italia a criticat prestația lui Lazio, care trece printr-o formă slabă, și scriu că elevii lui Simone Inzaghi trebuie să fie mai exacți în fața porții.

"Calificarea rămâne posibilă, dar pe Olimpico va trebui ca echipa lui Inzaghi să fie mai cinică și mai precisă în fața porții. Numere preocupante atât în atac, cât și în defensivă. Lazio a creat mult, dar n-a reușit să finalizeze", a scris Gazzetta dello Sport.

"Echipa lui Inzaghi nu bate pe nimeni de 5 meciuri! A pierdut și la București, în fața Stelei, o echipă cu adevărat modestă", a notat ziarul Corriere della Sera.

"Gnohere a pedepsit-o pe Lazio, care nu mai știe să câștige Continuă momentul slab al echipei lui Inzaghi. Peste o săptămână, pe Olimpico, e nevoie de o cu totul altă prestație", a scris Corriere dello Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
fangigi
fangigi  •  16 Februarie 2018, 17:42

Au vazut si itwlienii ca e o *** de echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkkkk
kkkkkk  •  16 Februarie 2018, 13:18
Postat de de_pe_tarnave pe 16 Februarie 2018, 10:29

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  16 Februarie 2018, 12:33

Steaua a castigat ! restu e can can =))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează