INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Reacția lui Gnohere după ce a adus victoria cu Lazio: "Nu îmi e frică de nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:23

FCSB a învins-o pe Lazio, 1-0, din turul 16-imilor Europa League. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma. (Detalii aici)

Harlem Gnohere a fost eroul steliștilor, marcând singurul gol al partidei, în minutul 30. Vârful francez a vorbit despre meci și a lăudat publicul de pe Arena Națională.

"Victoria este importantă. A fost un succes colectiv. Am venit după două meciuri în care nu ma jucat și e bine că am marcat. Este foarte important că am câștigat. Peste o săptămână trebuie să fim într-o formă foarte bună. Mă bucur că am marcat. În mod normal, când scap singur cu portarul, dau gol. Sper să mai fac asta și să ne calificăm.

Dică a pregătit foarte bine meciul. O să fie bine și la retur, nu îmi e frică de nimeni. Trebuie să ne calificăm. Atmosfera de azi a fost fantastică, fabuloasă", a spus Gnohere la TV Telekom Sport.

Citește și: Dică face dezvăluiri despre un moment amuzant cu Gnohere în timpul meciulu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  16 Februarie 2018, 08:52

Bravo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează