INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LIBEREC

FCSB - LIBEREC. OFICIAL Gigi Becali a transferat doi jucători din Liga 1: „Sumă importantă de bani”

Hermannstadt a anunțat oficial că David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) au fost cedați sub formă de împrumut la FCSB până în iarnă
Hermannstadt a anunțat oficial că David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) au fost cedați sub formă de împrumut la FCSB până în iarnă

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 16:57 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 17:28

Hermannstadt a anunțat oficial că David Caiado (33 de ani, mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (32 de ani, atacant central) au fost cedați sub formă de împrumut la FCSB până în iarnă.

  • Cei doi vor putea fi folosiți diseară de FCSB diseară în meciul cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar Europa League;
  • FCSB - Slovan Liberec se joacă astăzi, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizat de Prima TV.

FCSB, transferuri de urgență în ziua meciului cu Slovan Liberec

Sibienii au menționat că mutările celor doi au fost efectuate „în schimbul unei sume importante de bani + bonusuri de performanță”.

A.F.C.Hermannstadt i-a cedat astăzi sub formă de împrumut până în iarnă la F.C.S.B. pe mijlocașul David Caiado și pe...

Posted by FC Hermannstadt on Thursday, September 24, 2020

„A.F.C.Hermannstadt i-a cedat astăzi sub formă de împrumut până în iarnă la F.C.S.B. pe mijlocașul David Caiado și pe vârful de atac Goran Karanovic! Tranzacția s-a realizat în schimbul unei sume importante de bani + bonusuri de performanță.

Pentru că ne pasă de fotbalul românesc, atât pe plan intern, cât și internațional, am decis să îi sprijinim pe cei de la F.C.S.B.în lupta pentru accederea în fazele superioare din UEFA Europa League. Prin urmare, mijlocașul David Caiado și atacantul Goran Karanovic au fost cedați astăzi sub formă de împrumut la gruparea bucureșteană, care în câteva ore urmează să joace împotriva celor de la Slovan Liberec în turul 3 de calificare pentru grupele UEL.

Pe această cale, FCH le mulțumește celor doi fotbaliști pentru aportul dat sub culorile echipei noastre! Totodată, le urăm mult succes atât lor cât și celor de la F.C.S.B. în confruntarea din această seară, una foarte importantă pentru întreg fotbalul românesc!”

Comunicat oficial Hermannstadt

  • David Caiado (33 de ani) este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. A ajuns la Hermannstadt în iulie 2019, de la Gaz Metan, iar în acest sezon a bifat 103 minute în două meciuri. Este cotat la 250.000 de euro și a adunat două selecții pentru naționala sub 20 de ani a Portugaliei;
  • Goran Karanovic (32 de ani) este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro.

Salvați de o anexă

Conform unei anexe a regulamentului UEFA, toți jucătorii vor putea fi trecuți pe listă pentru a fi folosiți în meciul cu Slovan Liberec. 

„Clubul poate folosi fotbaliști care nu au fost înregistrați la UEFA în termenele prevăzute de regulament, cu condiția ca aceștia să fie înregistrați în mod corespunzător la asociația lor națională și să efectueze un test care să fie negativ în conformitate cu Protocolul UEFA Return to Play” este paragraful care o salvează pe FCSB.

A semnat și Gabi Enache

Tot astăzi, echipa lui Gigi Becali a ajuns la un acord cu Gabi Enache (30 de ani). Mijlocașul dreapta, care poate juca și ca fundaș, vine liber de contract și a semnat o înțelegere valabilă pe un sezon - detalii, AICI.

Cum ar putea arăta FCSB diseară, cu Slovan Liberec

  • (4-3-3): Straton - Enache, Simion, Cană, Panțîru - Horșia, Perianu, Caiado - R. Ion - Karanovic, Ad. Petre

VIDEO Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Am aflat motivul pentru care cei 4 jucători de la Astra n-au mai ajuns la FCSB! Detalii din culisele negocierilor Becali - Niculae

Gabi Enache se reîntâlnește cu MM Stoica la FCSB » În 2017, tabloidele susțineau că a fost exclus din lot pentru că ar fi avut o relație cu amanta oficialului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
143731175974645
Gelu Cristean  •  24 Septembrie 2020, 20:21

sanchi, si pe astia si pe aia de la astra i-a lat pt echipa a doua, sa-l incurce pe talpan :))))))

parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2020, 19:37

Slujnica lui Becali!

kikostel
kikostel  •  24 Septembrie 2020, 18:23

Cu Enache în echipă, FCSB va fi de neînvins! Enache, Briceag, Tănase, doamne ce echipă a făcut Gigi! Dacă mai adăugăm și postările lui MM, devine clar că această echipă e foarte puternică!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează