INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LIBEREC

FCSB - LIBEREC. UPDATE Negocierile dintre cu Astra au picat! FCSB a ratat cele 4 transferuri

Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei Giurgiu, a dezvăluit că este dispus să ajute FCSB cu 4 jucători pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League (turul 3 preliminar). Lotul roș-albaștrilor este decimat de COVID-19
Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei Giurgiu, a dezvăluit că este dispus să ajute FCSB cu 4 jucători pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League (turul 3 preliminar). Lotul roș-albaștrilor este decimat de COVID-19

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 09:40 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 16:36

Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei Giurgiu, se declarase dispus să ajute FCSB cu cei 4 jucători pentru meciul cu Slovan Liberec din Europa League (turul 3 preliminar), dar negocierile au picat. Lotul roș-albaștrilor este decimat de COVID-19, 13 fotbaliști fiind depistați pozitiv.

  • FCSB a încercat să obțină în aseară semnătura a nu mai puțin de 4 jucători de la Astra. GSP confirmă că aceștia sunt Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani), Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani) și Constantin Dima (fundaș central, 21 de ani). Negocierile s-au blocat ulterior.
  • Din informațiile ziarului, Răduț, luat și el inițial în calcul „la pachet”, ar fi refuzat să meargă la FCSB, echipă pentru care a mai jucat între 2010 și 2014.

UPDATE JOI, 16:27

De ce n-au mai ajuns cei patru la FCSB? Aceștia erau împrumutați pentru un singur meci la FCSB și, în caz de calificare, s-ar fi discutat o posibilă rămânere și pentru meciul din play-off-ul competiției continentale. Dacă ei ar fi jucat pentru FCSB, ar fi fost al doilea club pentru care evoluează în acest sezon, iar un viitor transfer al lor era imposibil de realizat.

UPDATE JOI, 09:35

Se pare că cei patru jucători de la Astra nu mai ajung la FCSB. Impresarii jucătorilor au cerut comisioane la transfer, iar Gigi Becali nu a fost de acord. Astfel, mutările sunt blocate pentru moment.

Știrea inițială » Ioan Niculae: „FCSB trebuie ajutată!”

„Cred că FCSB ar trebui ajutată acum. Cam asta e ideea care se discută acum la noi. Sunt și păreri împărțite, antrenorii nu sunt mulțumiți. Nu le convine, pentru că ar însemna să compromită meciul de sâmbătă cu Viitorul. Ar fi corect să-l ajutăm pe domnul Becali, pentru că este o situație de forță majoră, nemaiîntâlnită. 

Ar trebui ajutată o echipă românească. Este vorba despre doi fotbaliști de apărare, Bruno și Graovac, și de doi mijlocași, Valentin Gheorghe și Răduț (n.r. Niculae a precizat numele mijlocașului central, însă surse autorizate GSP de la tratative insistă că este vorba despre stoperul Constantin Dima, și nu despre Mihai). Alibec nu a intrat în discuție, pentru că ar însemna un dezavantaj prea mare pentru noi, dar și pentru el ca jucător, să nu mai poată fi transferat ulterior. 

Am vorbit cu domnul Becali, mi-a mulțumit, a fost încântat că unul cu care nu are o relație de rudenie îl ajută. Doi dintre jucători ar putea fi transferați definitiv, vom vedea”, a spus patronul Astrei, potrivit ProX.

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Cum ar arăta primul „11” cu cele 4 transferuri de la Astra

  • 1. Straton - 20. D. Bruno, 4. Graovac, 6. C. Dima, 3. Panțîru - 10. Fl .Tănase, 25. Perianu, 24. R. Ion - 98. Man, 19. Ad. Petre, 11. V. Gheorghe 
    Rezerve: 12. Ducan, 5. Simion, 18. Soiledis, 28. Pantea, 30. Horșia, 36. Botezatu, 40. Cană 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Atenție, FCSB! Ce s-a întâmplat ultima dată când Becali a transferat la grămadă » Rușinea din 2010

Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (283)
ge0x
ge0x  •  24 Septembrie 2020, 11:32
Postat de luciann pe 24 Septembrie 2020, 09:44

Fara Man si Tanase imposibil...

Il ajuta toți adică Niculae si Prodanca.. Primul se știe de ce, a doua se stie si ea de ce..

skins_berceni
skins_berceni  •  24 Septembrie 2020, 09:56
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 24 Septembrie 2020, 09:17

Stelisti nu fcsbisti. Sunteti o clona facuta pe baza unui nume. Stelistii de dinainte de 2003 au continuat la facsb iar cei care joaca acum pentru Talpan nu au jucat niciodata la Steaua. Ce aveti voi in comun cu Steaua, Bucurestiul?

L-ai distrus pe popotar cu asta...nu mai pot de ras frate! Hai Steaua, dacă ii eliminam și pe ăștia, se umple morga de cetățeni antiromani!! :))

skins_berceni
skins_berceni  •  24 Septembrie 2020, 09:54
Postat de dreak pe 24 Septembrie 2020, 09:33

Acum sper ca intelege toata lumea de ce fotbalul romanesc este in aceasta stare. Si cu asemenea "investitori" sa zicem merci si de pozitia asta ! Auzi declaratie de "patron" : Cred că FCSB ar trebui ajutată acum. ......... Sunt și păreri împărțite, antrenorii nu sunt mulțumiți. Nu le convine, pentru că ar însemna să compromită meciul de sâmbătă cu Viitorul

Cel puțin acest ajutor vine de la un club privat ajutor pentru alt club privat( nu departamental sau finanțat din bani publici) ..nu de la stat în speță lpf și FRF ca să salveze de la retrogradare prin modificarea sistemului competițional nu știu ce echipa.

Vezi toate comentariile (283)
Comentează