INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // VIDEO Claudiu Belu, concluzii după debutul la FCSB: care a fost „aliatul” său nevăzut în meciul cu Milsami

Claudiu Belu // Captură GSP Live
Claudiu Belu // Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 00:10

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // Claudiu Belu, 25 de ani, fundașul dreapta al roș-albaștrilor, a vorbit despre victoria reușită în primul tur al preliminariilor Europa League. 

Belu, achiziționat de la Astra, s-a aflat la prima apariție în tricoul roș-albaștrilor, mărturisind la final că stadionul de la Giurgiu l-a ajutat să fie mai relaxat în partida cu Milsami. 

 

„Am jucat pe un teren pe care-l cunoșteam. Mi-a fost ușor să-mi găsesc reperele și să-mi găsesc colegii. Au fost cam 4.000 de oameni la meci, ne bucurăm că au fost atâția suporteri.

A fost greu să-i deschidem pe cei de la Milsami, se apărau cu 6 jucători pe linie. Puteam să mai înscriem, s-au ratat niște ocazii mari. Nu ne așteaptă un retur liniștit, jucăm în deplasare, iar orice pas greșit ne costă”, a declarat Claudiu Belu, în fața jurnaliștilor prezenți în zona mixtă de la stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu. 

Vezi și:Bogdan Andone, dezvăluiri după debutul într-un meci oficial: „Băieții se plângeau în vestiar” + ce a vorbit cu Gigi Becali despre transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează