INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA 0-0

FCSB - MLADA 0-0 // Jozef Weber, antrenorul cehilor, șocat de metodele lui Gigi Becali: „Nu am mai auzit așa ceva”

Jozef Weber, antrenorul lui Mlada Boleslav
Jozef Weber, antrenorul lui Mlada Boleslav

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 23:06

FCSB a remizat cu Mlada Boleslav, scor 0-0. Jozef Weber (48 de ani), antrenorul cehilor, a fost surprins să audă că Gigi Becali intervine peste antrenorul echipei. 

  • Returul se joacă joi, 15 august, de la ora 20:00.
  • Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei dintre Ventspils și Guimaraes (0-3 în tur).

„Eu nu pot să îmi imaginez această situație. Eu am întâlniri cu patronul formației după meci, când analizăm partida, chiar și înainte. Dar să îmi spună cineva în timpul meciului ce să fac sau pe cine să introduc pe teren nu am mai auzit. Nu concep așa ceva!

Orice antrenor nou aduce lucruri bune la echipă. Probabil, dacă vine altcineva până la meciul retur, situația va fi mai complicată pentru noi”, a declarat Jozef Weber la conferința de presă de la final.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mircea Lucescu e la meci și a mers în vestiarul FCSB-ului! De ce s-a enervat antrenorul: „Băi băieți, dar voi chiar sunteți nesimtiți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  09 August 2019, 11:36

lasind bascalia romaneasca cind nu trebuie in urma incercati sa va dati seama ce inseamna cu adevarat un antrenor nu in anglia nu in franta ci in cehia. constiinta acestor oameni nu a fost alterata de micimani de banditi cu bani de escroci care au ajuns pina in plitica sau ca in cazul clanului camataru care a jucrat cu Shepard-ul din carpati. daca faceati legatura dintre alexa si clanurile de banditi inclusv camataru ati fi inteles dece era propus la fcsb. iata un punct de vedere normal dintr-o tara normala. dar la romani anormalul este la moda alaturi de ura. se striga huo la oricine asa cum se striga in vremurile apuse pe cind masina de noapte nu oprea... auzeai un huo din bojoci sau 'ploua frate!" la care raspunsul era naucitor 'ploaua !!!!!!-le muma-n.... televiziunile si presa trebuie sa ia atitudine fata de acest homunculus neuronless si sa ii limiteze interventiile aberante. este o rusine si romania a devenit rusine . da nu este de acord cu fotbalisti ce au alte orientari sexuale sau artisti facind ca un freddie mercurry sa fie interzis in clubul sau sau ca daca nu esti machedon nu se roaga la Dumenzeu implicit fiind romanii vizati. este o rusine de om si isi bate joc de fotbalisti ca oameni in primul rind. libertatea de alegere este una clara pe care si Dumnezeu pe care il 'studiaza' nu a reusit sa il invete omenia si bunul simt.ii aduc aminte ca Isus nu a fost dat jos de pe cruce cind fariseii cereau pentru ca Dumnezeu ne-ar fi impus credinta. Asa ca

spartcapus
spartcapus  •  09 August 2019, 09:53

Cehii astia sunt ramasi mult in urma!;)

andrei.f
andrei.f  •  09 August 2019, 06:01

Jiji nu are nicio afacere in afara de fcsb, de aici huzureste !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează