INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

EXCLUSIV Marcel Pușcaș, incisiv după eliminarea lui FCSB din Europa: „Jucători de pluton! N-au nicio legătură cu performanța”

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 17:03 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 17:39

Marcel Pușcaș, 59 de ani, a vorbit pentru GSP.ro despre eliminarea celor de la FCSB din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec în turul 3 preliminar.

Citește AICI cronica meciului FCSB - Slovan Liberec 0-2

„Jocul a fost o surpriză neașteptat de plăcută, în ciuda rezultatului nefavorabil. Și aici mă refer în special la cei tineri, putea fi folosit și Ovidiu Horșia, pe care-l cunosc foarte bine. Îl consider printre cei mai inteligenți fotbaliști din Liga 1, e în primii 20 ca inteligență în joc! 

De asemenea, mi-au plăcut Octavian Popescu, Simion. Au fost câteva aspecte pozitive, inclusiv Straton, care este un real câștig pentru echipă”, a declarat Pușcaș pentru Gazetă.

Întrebat despre David Caiado și Goran Karanovic, fotbaliști împrumutați de roș-albaștri de la Hermannstadt chiar în ziua confruntării cu Liberec, Marcel Pușcaș nu a mai avut același discurs: „N-au nicio legătură cu echipele de performanță, și aici mă refer la FCSB, CFR Cluj, Viitorul. Sunt jucători buni doar de pluton. Gabi Enache este un caz special, el a avut și perioade bune în carieră. Nivelul său maxim a fost atins în urmă cu 4-5 ani, la FCSB. Nu poate fi un jucător slab, având în vedere performanțele lui de-a lungul carierei”.

  • Caiado a fost integralist cu Liberec, în timp ce Karanovic a ieșit accidentat în minutul 10.

„Calificarea CFR-ului era așteptată, într-adevăr. Totuși, jucătorii merită felicitați, au învins Djurgarden, o echipă bună din campionatul Suediei, țară care a dat mai mulți jucători lumii în ultimii 10-15 ani decât noi”
Marcel Pușcaș

GALERIE FOTO FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

C.V. Marcel Pușcaș

  • S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960.
  • De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil.
  • A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani.
  • A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
  • A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.

VIDEO Mihai Pintilii, despre FCSB - Slovan Liberec 0-2: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre duelul FCSB - Slovan Liberec 0-2:

Yusuf Helal, marcatorul primului gol: „Am profitat de situația adversarului”

Fanii lui Hermannstadt, reacție violentă după afacerea cu FCSB! Ce banner au afișat la stadion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  25 Septembrie 2020, 19:18

Fcsb astsa a ajuns rusinea Europei ,sa nu ajungi tu in grupe de trei ani incoace, e ceva.Cu atatea somitati in conducere ,zic numai unul MM.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează