INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

Penalty evident neacordat pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec! Arbitrul nu a văzut un fault clar

Faultul comis asupra lui Perianu // foto: captură @ Prima TV +6   FOTO
Faultul comis asupra lui Perianu // foto: captură @ Prima TV

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 21:01 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 22:33

FCSB a fost eliminată din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec în turul 3 preliminar Europa League. „Roș-albaștrii” ar fi trebuit să primească un penalty în startul partidei.

În minutul 13 al întâlnirii, Ovidiu Perianu, căpitanul roș-albaștrilor, a fost doborât în careul advers de către Martin Koscelnik, fundașul dreapta al cehilor.

Acesta l-a împiedicat în careu pe mijlocașul de la FCSB, însă arbitrul Aliyar Aghayev (Azerbaidjan) a decis să nu arate spre punctul cu var. Mai mult, i-a arătat cartonaș galben lui Perianu pentru simulare! 

Reluările TV au demonstrat însă că decizia „centralului” a fost eronată, Perianu fiind lovit clar peste picior de adversar.

+2 FOTO
  • foto: capturi Prima TV

FCSB - LIBEREC. Start HORROR pentru roș-albaștri! Accidentare și „ROȘU” în decurs de 10 minute

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
parpalache
parpalache  •  25 Septembrie 2020, 17:11

Ala penalty?!!!Pana si comentatorul transmisiei PRIMA TV a zis ca nu a fost nici un penalty!V-ati obisnuit cu arbitraje corupte!

pirucul
pirucul  •  25 Septembrie 2020, 11:23

cand tu primesti permanent panalty la fiecare simulare caqnd nu mai primesti e furt

ccristian0
ccristian0  •  25 Septembrie 2020, 11:17

Doar Micul Muc vede penalty-uri in 99% din intrarile in careau ale fcsb-istilor! Va mirati ca jucatorii nostri nu sunt in stare sa bage mingea in poarta, doar ca ar fi bine sa ii invete conducatorii nostri sa joace fotbal si nu teatru, cu teatrul merge cu unele echipe mai mici, cu cei mari, pleci cu plasa plina. De aia a ajuns steluta-fcsb-ista ciuca batailor din Champions League intr-o vreme, ca acum se tot pregatesc ca si Dinamo nu doar de CL ci se pregataesc sa ia si campionatul de ceva ani. Dar pana acum au cam luat doar Campionatul de PAC-PAC al lui Gigi!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează