EUROPA LEAGUE    •   FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3)

FCSB - RAPID VIENA // Mihai Stoica a reacționat după eliminarea în fața austriecilor: "Dacă ăsta este prețul, atunci poate e mai bine"

Vineri, 31 August

FCSB a fost eliminată în play-off-ul Europa League de Rapid Viena, în ciuda victoriei obținute pe Arena Națională, scor 2-1. În tur, austriecii au câștigat cu 3-1.Mihai Stoica, managerul vicecampioanei României, crede că doar ghinionul a făcut ca FCSB să nu bifeze încă o apariție în grupele cupelor europene și direcționează întreaga energie către câștigarea titlului în Liga 1.

"Cred că de la Rosenborg 2005 nu mi-a fost dat să trăiesc o eliminare atât de nedreaptă. Greșelile copilărești de la toate cele 4 goluri primite, accidentările (aici au avut probleme și adversarii), ratările (barele de la Viena se mișcă și acum) și Strebinger ne-au privat de o calificare meritată.

Păcat de suportul extraordinar din tribune, păcat de faptul că am plătit sume uriașe pentru a juca pe un teren mizerabil...dar, dacă ăsta e prețul pe care trebuie să-l plătim pentru A CÂȘTIGA TITLUL, atunci poate e mai bine că s-a întâmplat așa", a scris Mihai Stoica pe facebook. 

Vezi și: FOTO "Jos mileurile" » Ultima ironie la adresa lui MM Stoica a devenit virală

Comentarii (89 ) Adaugă comentariu

Radu Fifea  •  01 Septembrie 2018, 13:53

Postat de andrei.f pe 01 Septembrie 2018, 12:34

Chiar și un elev de clasa a iii-a vede că vlad nu e de Steaua, numai staff-ul cântă în strună lu jiji, că ce minune dumnezeiască o să fie cu vlad !

Chiar esti f.f. prost si din nefericire pt. tine nu-ti dai seama.

Silviu Apostol  •  01 Septembrie 2018, 13:38

Pretul corect e acela cu MM PLECAT de la FCSB !

andrei.f  •  01 Septembrie 2018, 12:34

Chiar și un elev de clasa a iii-a vede că vlad nu e de Steaua, numai staff-ul cântă în strună lu jiji, că ce minune dumnezeiască o să fie cu vlad !

Vezi toate comentariile (89)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase