INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RUDAR VELENJE 4-0

FCSB - RUDAR 4-0 // Reacția lui Moruțan după supergolul marcat în poarta lui Rudar: "Acesta este stilul meu! Am făcut cam ce știu eu să fac"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 23:54

FCSB s-a calificat în turul III preliminar al Europa League, după ce a câștigat pe teren propriu 4-0 cu Rudar Velenje (Detalii aici).

Mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, a vorbit despre golul spectaculos marcat în această seară și despre duelul din turul III cu Hajduk Split.

"Ne bucurăm că am câștigat și ne-am calificat după un joc foarte bun. Eu mă bucur că am marcat și mi-am ajutat echipa. Golul vine după o fază la care am făcut cam ce știu eu să fac. Acesta este stilul meu de joc. Le mulțumesc colegilor care m-au ajutat. Dacă nu încerci la antrenamente, nu ai cum să reușești la meciuri. Mă bucur că oamenii mi-au strigat numele. Încă mai am de demonstrat. Deocamdată nu am arătat nimic la Steaua.

La sfârșitul anului vom trage linie. Să sperăm că ne vom califica în playoff. Hajduk este un adversar puternic. Va fi un joc dur și trebuie să fim concentrați. Trebuie să ne facem treaba mai bine decât în această seară", a declarat Moruțan la Pro X.

Vezi și: FOTO "Messi" de România » Gol FABULOS marcat de Moruțan în FCSB - Rudar

Mihai Pintilii, după victoria categorică din Europa League: "Tinerii să facă ce vor în ultimii 16 metri! Mă bucur că au marcat" » Ce zice despre retragere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
danger.
danger.  •  03 August 2018, 07:48

Morutan va fi mai bun ca Stanciu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează