INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 // Florin Tănase, dezvăluiri despre noul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă: „A învățat foarte mult fotbal de la Gheorghe Hagi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 00:12

Florin Tănase (24 de ani) a vorbit la finalul partidei tur cu Guimaraes, scor 0-0, despre noul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Argeș Vintilă, dar și despre șansele pentru calificarea în grupele Europa League.

  • Returul se joacă joi, 29 august, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Învingătoarea se va califica în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Șansele sunt 50-50, părerea mea. E bine că nu am primit gol. Guimaraes mi s-a părut o echipă bună, ofensivă, dar sunt sigur că acolo vom marca un singur gol. Eu nu știu nimic despre noul antrenor, decât ce am citit și eu prin presă. Vedem mâine. Îl cunosc de când eram la Viitorul (n.r. pe Bogdan Argeș Vintilă), sper să facă o treabă cât mai bună aici, pentru că a învățat foarte mult fotbal de la domnul Gheorghe Hagi.  

Dânsul (n.r. Vergil Andronache) va fi foarte fericit dacă ne vom califica cu noul antrenor. Cu siguranță va rămâne alături de noi. Suntem o echipă bună, care joacă bine și sperăm să o facem și mai bine în Portugalia.”, a spus Florin Tănase, la Pro X.

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 // Vergil Andronache, ultima declarație ca antrenor principal la FCSB: „Vom munci la fel de mult din orice postură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alexzece
alexzece  •  23 August 2019, 10:20

Asta e datator cu parerea, ca fotbalist nu e sigur.

ray51
ray51  •  23 August 2019, 09:12

Florine, lasa-te de declaratii. Vorba predecesorului, fa un pic de munca in folosul fotbalului, macar pentru contractul frumusel pe care-l ai. Daca-i fi la alta echipa n-ai primi nici un sfert pt munca prestata...

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  23 August 2019, 00:36

...dacă ai avea și tu mai mult creier și dacă din când în când ai transpiră și tu mai cu folos ar mai conta cât de cât,...bolmăjelile de pe marginea terenului ne lasă rece!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează