INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 // Vergil Andronache, ultima declarație ca antrenor principal la FCSB: „Vom munci la fel de mult din orice postură”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 00:06

Vergil Andronache, antrenorul FCSB-ului, a oferit ultima declarație din această postură, la finalul partidei tur cu Guimaraes, scor 0-0.

  • Returul se joacă joi, 29 august, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Învingătoarea se va califica în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Am dominat total jocul în prima repriză, dar din păcate pentru noi nu am reușit să marcăm. Am avut câteva situații clare. În repriza a doua, s-au echilibrat lucrurile. Consider că nu este un rezultat corect. Adversarul nostru nu și-a creat ocazii. Dacă scorul era 2-0 cred că nu se supăra nimeni. Șansele sunt 50-50, dar vom avea avantajul golului din deplasare.  

Ce se va hotărî în privința postului de antrenor, asta se va face. Suntem fericiți că avem șanse reale de calificare, asta ne-am dorit de la început. Vom munci la fel de mult din orice postură. Nu atât de mult contează acum poziția din club, ci acum contează ca fiecare dintre noi să pună umărul la calificarea în grupe”, a spus Vergil Andronache, la Pro X.

Narcis Răducan, managerul sportiv al FCSB-ului, a dezvăluit că Gigi Becali va prezenta noul antrenor vineri, de la ora 10:15. 

FCSB - GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 August 2019, 10:45

" Vom munci"declara individul, vorbind la pluralul majestatii.

adriann_
adriann_  •  23 August 2019, 01:36
Postat de homelander pe 23 August 2019, 00:11

decat arges mai bine vergil. adica wtf,din lac in put. aduce-ti bah un antrenor klumea. eu nu stiu ce este in capul ciobanului. ce naiba vrea de la viata? adica wtf? nici acum nu s-a convins ca habar nu are de fotbal. adica wtf,becali are varsta de pensionare,de ce nu se pensioneaza? ce naiba mai vrea? sa il lase pe altu sa conduca. adica wtf,la 40-50 hai 60 de ani,te mai bagi,dar cand ai trecut de 60 de ani,te gandesti la pensie,nu la tanse.

Ce faci randoame, dezertezi? Erai de-ai lui mimisoara? :)))

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  23 August 2019, 00:21

...la ce salarii nesimțite au,impertinența lor este pe măsură,...hai cu falimentul ciobanului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează