INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 // VIDEO Narcis Răducan: „Vergil Andronache va rămâne în cadrul clubului, pentru că și-a făcut meseria cu prisosință”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 00:00

Narcis Răducan (44 de ani), managerul sportiv al FCSB-ului, a vorbit la finalul partidei tur cu Guimaraes, scor 0-0, și a anunțat că Gigi Becali va anunța noul antrenor mâine dimineață într-o conferință de presă.

  • Returul se joacă joi, 29 august, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Învingătoarea se va califica în grupele Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Cred că nu s-a schimbat nimic față de primul minut al acestei manșe. Avem șanse acolo. Trebuie să jucăm speculativ. Băieții au demonstrat că pot forma un grup. S-au unit foarte mult. 

(n..r întrebat despre noul antrenor) Nu s-a schimbat nimic. Mâine, la 10:15 vom organiza o conferință în care patronul nostru va prezenta noul antrenor. Vergil Andronache va rămâne în cadrul clubului, probabil că în staff-ul viitorului antrenor, pentru că și-a făcut meseria cu prisosință și a demonstrat că și-a câștigat acest drept. Efortul băieților a fost ca o răsplată pentru munca sa de interimar. 

Sigur că e greu. Marea performanță cere sacrificii, dar noi îl vom ajuta pe Vergil. Plecăm pregătiți de luptă în Portugalia, unde ne așteaptă un meci foarte greu”, a spus Narcis Răducan, la Pro X.

FCSB - GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  23 August 2019, 00:10

Nici pe 5 nu ajung astia cu noul antrenor !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează