EUROPA LEAGUE    •   MARSEILLE - ATLETICO MADRID 0-3

FINALA EUROPA LEAGUE // Francezii caută explicațiile unui dezastru: "Asta se întâmplă când încerci să joci fotbal cu Atleti"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Joi, 17 Mai

Jucătorii de la OM sunt foarte dezamăgiți după ce au pierdut meciul cu Atletico Madrid din finala Europa League, scor 0-3. Bouna Sarr, Florian Thauvin și Adil Rami au găsit explicațiile acestui eșec usturător."Nu trebuie să ne ascundem în spatele faptului că l-am pierdut pe Payet, unul dintre liderii noștri. Nu de asta am pierdut. Ok, Dimitry e unul dintre cei mai tehnici jucători, dar trebuie să recunoaștem că am dat peste o echipă cu experiență, obișnuită cu finalele. Suntem dezamăgiți că am pierdut această finală și că nu reușim să ridicăm trofeul", a declarat Bouna Sarr, fundașul celor de la OM.

"Am avut un sezon extraordinar și meritam o recompensă pentru asta. Din păcate am jucat împotriva unei echipe minunate și nu avem decât să învățăm din această seară. Am început bine jocul, din păcate am ratat acea ocazie mare la început", a zis și mijlocașul ofensiv Florian Thauvin.

"Să facem acest ultim pas a fost prea mult pentru noi. Ne-am luptat cât am putut, dar ne-a lipsit experiența. Or împotriva unei astfel de echipe ai nevoie de așa ceva, nu trebuie să încerci să joci prea mult fotbal. Trebuie să câștigi mingile lungi și înalte. Dacă încerci să joci împotriva lor și pierzi mingea, atunci ai mari probleme. Trebuie să învățăm lecția pentru a progresa", a comentat și stoperul Adil Rami.

Citește șiVIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: "Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi"

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

bobyj  •  17 Mai 2018, 08:57

OM a jucat de parca ar fi fost antrenata de Radu Banciu.

valiza.epo  •  17 Mai 2018, 08:16

Pai... francezii nu stiau ca joaca impotriva lui Atletico?! Cum au pregatit meciul?!

vicol_vali  •  17 Mai 2018, 05:07

Nu este niciun dezastru. S-a jucat fotbal, dar s-a pierdut psihologic. L-aș vrea pe Hagi în locul lui Simeone la Fiorentina.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase