INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - SPARTA PRAGA 1-4

Florin Niță, integralist la succesul istoric obținut de Sparta Praga cu Celtic!

Florin Niță
Florin Niță

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 14:16 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 14:24

Florin Niță nu apărase decât într-un singur meci din Cupa Cehiei în acest sezon, dar joi seară a primit credit la Sparta Praga în Europa League. 

Și Niță n-a primit decât un gol, în cea mai neagră înfrângere din ultimii 55 de ani suferită de Celtic la Glasgow în Europa. Presa cehă l-a notat cu 6, autorul hattrickului, Juliš, având 10.

"În prima repriză, a respins mingea șutată de Rogici. Iar după pauză, a scos în față și Griffiths a marcat la 1-2. Când a putut, a dat siguranță praghezilor”.

 Meciul, terminat cu scorul de 1-4, a fost condus joi, fără probleme, de o brigadă românească, avându-l pe István Kovács la centru.

Cum a trait Bogdan Vatajelu primele luni la Sparta Praga: "Am plans de nervi in masina"

Citește și alte știri din Europa League:

Premieră negativă » Ianis Hagi, rezervă nefolosită la Rangers a doua oară la rând

Claudiu Keșeru, deznădăjduit după înfrângerea în fața lui Mourinho: „A fost o glumă de la început. Am jucat ca niște copii împotriva unor bărbați”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează