INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA J. LUDOGOREȚ - TOTTENHAM 1-3

Claudiu Keșeru, deznădăjduit după înfrângerea în fața lui Mourinho: „A fost o glumă de la început. Am jucat ca niște copii împotriva unor bărbați”

foto: facebook/Ludogorets
foto: facebook/Ludogorets

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 10:33 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 10:57

Claudiu Keșeru s-a consolat amar după golul inutil din meciul Ludogoreț - Tottenham, 1-3: „Cel mai important e să simți c-ai dat totul pe teren, chiar dacă la final ceea ce se întâmplă e diferit”.

Claudiu Keșeru a marcat primul gol în actuala ediție a Ligii Europa, dar reușita din minutul 50 n-a fost decât o consolare cu Tottenham (1-3). Campioana Bulgariei este ultima în grupă, fără niciun punct! „După ce pierdusem cu LASK și Antwerp, cred că nici cei mai optimiști fani nu se așteptau să-i batem pe Spurs. Există o mare diferență. Din start am simțit că e o glumă. Ei sunt bărbați, iar noi parcă am fost niște copii. Cel mai important e ca la final să simți că ai dat 100% pe teren, deși ceea ce se întâmplă e diferit. Nu cred că puteam face mai mult!", a mărturisit căpitanul gazdelor.

„Prea mult respect”

Antrenorul Stanislav Ghenciev i-a întărit vorbele atacantului": „Prima repriză a fost cea mai slabă din actuala campanie europeană. Am arătat prea mult respect adversarului, dar sunt mulțumit de reacția de după pauză. Avem probleme la fazele fixe defensive, trebuie să mai lucrăm la asta". 

10 goluriare Keșeru în Europa League, inclusiv în fazele preliminarii. A marcat și șase în Ligă și tururile de calificare. În total are 119 reușite în 208 partide la Ludogoreț

Sunt fericit c-am ajuns la 200 de goluri pentru Spurs. Timpul zboară atât de rapid. Simt că parcă ieri marcam prima oară pentru club. Sper să continuu așa și să câștigăm această grupă.
- Harry Kane, căpitan Tottenham

Cum a reușit Jose Mourinho să gestioneze vestiarul celor de la Benfica Lisabona + Debutul lui Geraldo Alves, într-un derby

Citește și alte știri despre Europa League:

Gabi Balint, nemilos cu CFR Cluj: „Mai bine nu se prezenta! Nu am văzut-o niciodată așa. Nici Dan Petrescu nu a fost cel pe care îl știam”

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați pentru cum s-au prezentat în meciul cu AS Roma: „Parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
liga303
liga303  •  06 Noiembrie 2020, 12:12

nu inseamna ca daca joci fotbal automat esti fotbalist. Doar pentru ca am permis de conducere nu ma face pilot de Formula 1. Cam asa sta treaba cu 99.9 % dintre cei care joaca fotbal...poti crede, pretinde ca esti fotbalist...dar eventual ajungi in fatza unor Roma sau Totenham si...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează