INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați pentru cum s-au prezentat în meciul cu AS Roma: „Parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat”

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 08:59 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:22

CFR Cluj a pierdut drastic meciul cu AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, iar Gabi Mureșan s-a declarat nemulțumit de prestația campioanei României.

Fostul căpitan al clujenilor a analizat și problemele interne de la CFR Cluj, și posibila plecare a lui Dan Petrescu.

„E greu de digerat o asemenea înfrângere. E dureros pentru toată țara, fiindcă CFR ne reprezintă pe toți.  Mă așteptam la un atac mai consistent. În plus, parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat și nu știu de ce. E un meci de fotbal! Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Cam tot ce au tras pe poartă italienii a fost gol. 

Dan Petrescu putea să joace cu Hoban fundaș central. Dar cred că a vorbit înainte de meci cu Hoban pentru că de regulă te consulți cu jucătorii importați înainte de astfel de meciuri. 

Dan trebuia să discute de jucători noi mai demult cu patronul și să ia o decizie. Acum e târziu. Cred că acum, la CFR orice e posibil. Dacă nu se înțeleg între ei, ceva nu e în regulă. Dar, oricum, șanse la calificare mai sunt”, a declarat Gabi Mureșan la emisiunea „Digi Sport Special”.

Suntem triști, supărați. Echipa n-a intrat bine în meci, am primit gol repede. Dar trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe, avem duminică meci. Trebuie să ne uităm la ce greșeli s-au făcut, să remediem și să câștigăm duminică, în campionat. Mai avem trei meciuri în Europa League, două acasă, acolo unde noi suntem puternic.
- Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  06 Noiembrie 2020, 14:00

Face ti egal cu Roma, bate ți bulgarii, elvețienii va dau tot 5 când va prind. Asta sa va fie socoteala, nu ultima etapa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close