INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

Gabi Balint, nemilos cu CFR Cluj: „Mai bine nu se prezenta! Nu am văzut-o niciodată așa. Nici Dan Petrescu nu a fost cel pe care îl știam”

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 10:05 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:22

CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, iar Gabi Balint a analizat prestația jucătorilor echipei lui Dan Petrescu.

Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de atitudinea jucătorilor clujeni și i-a criticat pentru felul în care au abordat partida de pe „Olimpico”.

„Dacă erau Burcă și Vinicius crezi că jucătorii aveau altă atitudine? Nu cred! Să nu fii capabil să legi niște pase, să nu pui probleme... Ne aducem aminte de șutul lui Deac și de șutul lui Hoban pentru că au fost puține ocazii. Nu le poți uita.

Nu poți să ai atitudine de victimă de la început și să fie așa pe tot parcursul meciului! PeCFR Clujnu am văzut-o niciodată cu o mentalitate așa proastă. Iar CFR Cluj aici a câștigat meciurile, prin forță și prin organizare. Nici Dan Petrescu nu a fost același pe care-l știam, nu s-a agitat pe bancă. 

S-au prezentat, dar mai bine nu se prezentau, că pierdeau doar cu 3-0. Bine, sunt pe locul 2, dar una e să pierzi cu 1-0, alta e să pierzi cu 5-0. Da, poate că au cotat scandalurile și aceste probleme interne. Dar știu că se fac eforturi pentru a se plăti niște datorii.

Uite, Dinamo Kiev știa că va fi greu cu Barcelona, dar jucătorii au avut altă atitudine”, a spus Gabi Balint la emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Dezastru la CFR Cluj în meciul cu Roma: doar un jucător a luat peste 5! Ce notă a primit Dan Petrescu

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați pentru cum s-au prezentat în meciul cu AS Roma: „Parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  06 Noiembrie 2020, 21:41

"S-au prezentat, dar mai bine nu se prezentau, că pierdeau doar cu 3-0" Ce gândire matură are balint ăsta... Se vede de pe Lună că-i stă în gât CFR-ul. Nu l-am auzit să zică așa ceva despre multele manite luate de fecesebea...

107991897552266
Piramidon Quijote  •  06 Noiembrie 2020, 19:13

Prostul ăsta de Balint în ce calitate își dă cu părerea ? De eternă rezervă cu bulan incredibil ? De secund lingău la toată lumea ? Între Slughiță și Balint , diferența e că nimicul *** e totuși cineva ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  06 Noiembrie 2020, 17:42
Postat de Alice Popa pe 06 Noiembrie 2020, 12:02

CFR a jucat asa cum trebuia sa joace. Meciul fiind fara importanta si avand problemele mari de la echipa, nu era nevoie de efort aiurea.

Vai de capu tau... adica, mai bine sa capitulezi asa la un meci de EL, ca oricum ne asteapta un meci extrem de dificil cu sUpEr echipa FC Arges Pitesti! Nu?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează