INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

NOTE GSP: Dezastru la CFR Cluj în meciul cu Roma: doar un jucător a luat peste 5! Ce notă a primit Dan Petrescu

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 08:59 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:21

CFR Cluj a pierdut drastic meciul cu AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, după un joc modest prestat de formația antrenată de Dan Petrescu.

Măcinată de accidentări, campioana României a avut un joc foarte slab, atât în defensivă, cât și în atac. Cei doi fundași centrali, Denis Ciobotariu și Cristi Manea, și atacantul Gabriel Debeljuh au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notați cu 2 de Gazeta Sporturilor.

Evoluții foarte slabe au avut și Bălgrădean, Susic, Camora, Itu, Rondon, Djokovic și Deac. Aceștia au primit nota 3! Singurul jucător care s-a remarcat a fost Nicolae Carnat, care a intrat în minutul 67 și a avut cea mai mare ocazie a clujenilor.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a primit nota 2, iar Paulo Fonseca, tehnicianul Romei, a luat 7.

NOTE GSP: Dezastru la CFR Cluj în meciul cu Roma: doar un jucător a luat peste 5! Ce notă a primit Dan Petrescu

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
atiist
atiist  •  06 Noiembrie 2020, 21:38

Domnilor nu vedeti ce rezultate au fost in EL si CL ,mai multe infrangeri la scor. Este totusi singura echipa care ne reprezinta in europa si sa nu ne mai amagim ca totusi Roma este echipa mare chiar si cu rezervele care valoreaza zeci de milioane,asta este valoarea echipelor noastre.

189254898748309
Claude SH  •  06 Noiembrie 2020, 11:24

Fonseca merita nota 7 si pentru modestia de care a dat dovada la final când a dat declarații după meci. De asemenea, Carnat și Pereira ar trebui sa joace în primul 11, la fel Păun. După pauza jocul a funcționat mai bine cu ei, însă ne-au trădat fundașii și portarul.

189254898748309
Claude SH  •  06 Noiembrie 2020, 11:16
Postat de andrei.f pe 06 Noiembrie 2020, 10:39

Cfr s-a învățat prost în campionatul intern cu arbitrii, în cupele europene nu ține. Degeaba țipă danu, degeaba sar cei de la Look tv, așa se arbitrează in Europa, la Karnat nu a fost penalty pentru că nu s-a dat !

Dacă era VAR se dădea penalty. Dar pentru a avea VAR în grupe, trebuie sa muncești sa ajungi grupele UCL. În Europa League doar în primăvara este VAR

Vezi toate comentariile (14)
Comentează