INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ROSENBORG

FOTO Antrenor prin SMS ;) » Rădoi a comunicat permanent cu ”secunzii” prin intermediul mesajelor

Captură ProTV +2   FOTO
Captură ProTV

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 21:20

Mirel Rădoi nu a putut sta pe bancă la meciul cu Rosenborg, după ce a fost suspendat de UEFA, însă a ţinut permanent legătura cu ”secunzii” săi prin intermediul telefonului.

Tehnicianul Stelei a stat în tribună, dar a preferat să nu meargă în loja lui Gigi Becali, pentru a nu fi perturbat de indicaţiile patronului. Nu a luat însă loc nici în spatele băncii, ci într-o lojă separată.

50.000 €a fost amenda pe care a primit-o Steaua după ce Rădoi a dat indicaţii în timpul meciurilor cu Trencin şi Partizan, deşi nu are licenţa PRO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
martin.stricland
martin.stricland  •  21 August 2015, 02:07

Ei.... comunica, şi voi acum. Juca solitaire....

ortega
ortega  •  21 August 2015, 01:56

Păi s-a văzut că e *** ... Ce-a scris el pe SMS numai unul de-al lui putea pricepe , *** de lângă el , de la oficială , știți voi care ... Nu Iordănescu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 August 2015, 01:32

esti o rusine radoi,ce ai fost ca jucator ,dar ca om esti o mare rusine,cum ma sa accepti chiar daca esti finu lu asta,sa vii antrenor asa peste noapte ??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează