INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BAȘAKȘEHIR - ROMA 0-3

FOTO Incident grav la meciul lui Hațegan, arbitrul fiind criticat dur de italieni: „Un haos la penalty-uri”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 10:25

Ovidiu Hațegan a gestionat bine episodul „Lorenzo Pellegrini”, căruia i s-a spart capul cu o monedă aruncată din tribună. Dar ziariștii peninsulari îi reproșează trei decizii la penalty-uri. Bașakșehir a pierdut meciul cu AS Roma, scor 0-3.

Primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan în acest sezon în grupele Europa League a avut un incident grav, la Istanbul. 

În minutul 53 (Roma conducea deja cu 3-0), în timp ce se pregătea să execute un corner, Lorenzo Pellegrini a fost lovit de un fan advers cu o monedă în cap chiar lângă asistentul Sebastian Gheorghe.  

A oprit meciul patru minute și jumătate 

Alarmat de jucători, „centralul” a sprintat spre mijlocașul Romei. Văzând că îi curge sânge, arădeanul a oprit jocul. I-a cerut crainicului arenei să avertizeze spectatorii că va suspenda partida și, după ce Pellegrini a fost bandajat la cap și a reintrat pe teren, a reluat întâlnirea. Trecuseră patru minute și jumătate. 

„A gestionat corect acest episod”, a remarcat Gazzetta dello Sport, care l-a criticat însă pentru trei faze petrecute în careu. 

„Un bilanț apăsător” 

„Fără VAR, un haos la penaltyuri”, a titrat cotidianul italian, reproșându-i toate deciziile luate. „Zaniolo a fost împins de Ponck în suprafața de pedeapsă. 11 metri, nu și pentru arbitru. 

La șutul lui Pellegrini blocat de Topal, Hațegan a decis penalty, dar e mai mult cu umărul decât cu brațul. În fine, Smalling a oprit o centrare cu mâna. Alt 11 metri nedat", a comentat GdS, concluzionând: „Trei greșeli la trei penaltyuri reprezintă un bilanț apăsător”. 

„Ar fi trebuit și eliminare la Gunok”

Pentru Corriere, „Hațegan a ratat meciul. Nu a văzut două penaltyuri”. Unul pentru Roma, la Zaniolo („când ar fi trebuit și eliminare la Ponck”), altul pentru Bașakșehir, la Smalling. La lovitura de pedeapsă oferită romanilor, „intervenția lui Topal pare inițial o paradă de portar, iar Hațegan dictează 11 metri imediat. Însă turcul atinge mingea cu mâna de sprijin și nu era depărtată...".

4,5 a fost notaprimită de Ovidiu Hațegan în Gazzetta dello Sport la meciul Bașakșehir - Roma

6le-a dat cotidianul italian ambilor asistenți ai lui Hațegan: Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe

„Hațegan nu a fost suficient de bun la această partidă. Nici asistenții săi, care au greșit la câteva ofsaiduri simple”
Corriere dello Sport, cotidian italian 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  29 Noiembrie 2019, 11:41

*** este un arbitru slab si...***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează