INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI 27 IULIE, 21:00, DIGISPORT, GSP.RO

FOTO + VIDEO Corespondență de la Severin » Aici va ajunge Milan joi! Împrejurimile arenei, cosmetizate în stil anii '80, pe ultima sută: cum arată șantierul de la stadion

FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor +6   FOTO
FOTO: Răzvan Luțac / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 14:42

Stadionul din Severin va găzdui joi cel mai important meci de la inaugurare, CSU Craiova urmând să dea piept cu "colosul" AC Milan, în turul III din preliminariile Europa League, meci transmis de TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro, joi, 27 iulie, ora 21:00. 

Pregătirile sunt în toi înăuntru, dar și în afara arenei, stadionul având nevoie de retușuri imediate pentru a putea fi pregătit din toate punctele de vedere la ora meciului rigorilor impuse de UEFA. 

Mai mulți muncitori încercau să asfalteze strada din jurul stadionului, care arăta groaznic, cu doar două zile înainte de ziua meciului!

Iar baxurile cu sucuri au fost ținute în soare până să fie băgate în automate.

Măcar terenul se prezintă în condiții excelente. 

Oltenii din Severin au încercat să fie inovativi: au aplicat stickere informative destinate reprezentanților media pe o instalație de aer condiționat :)

FOTO: Răzvan Luțac 1/ Gazeta Sporturilor

  • CSU Craiova - AC Milan se joacă joi, de la ora 21:00, pe arena din Severin. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. 

Citește și: Înapoi în anii '90! De la luxul din Milano, la televizoare cu tub » Unde vor fi cazate vedetele de sute de milioane de euro ale lui AC Milan

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
lionforever
lionforever  •  25 Iulie 2017, 19:49
Postat de widoqq pe 25 Iulie 2017, 15:48

Nu inteleg dc e SOCANT ca oltenii asfalteaza parcarea!?

Pai șocant e faptul că varanul a ieșit din pârnaie și prejudiciu nu sa recuperat nu faptul că se toarnă o alee de beton .

lionforever
lionforever  •  25 Iulie 2017, 19:44
Postat de John Milne pe 25 Iulie 2017, 16:47

Bre tu nu vezi unde au pu semnul pt presa ? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Pai și ce ba nene l-au pus pe vreun camion care pleacă de pe loc sau ac-ul ăla e portabil , vezi că te umpli de râs pe barba degeaba .

onduku
onduku  •  25 Iulie 2017, 18:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează