INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL 3 PRELIMINAR, CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 21:00, DIGI 1

GALERIE FOTO Înapoi în anii '90! De la luxul din Milano, la televizoare cu tub » Unde vor fi cazate vedetele de sute de milioane de euro ale lui AC Milan

FOTO: Booking.com +19   FOTO
FOTO: Booking.com

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 11:35

Delegația lui Milan va fi nevoită să se cazeze într-un hotel lipsit de strălucire în ziua partidei tur de la malul Dunării.

Italienii le-au "furat" oltenilor cazarea de la stabilimentul "Golden House" de 4 stele din Craiova, dar a venit rândul să caute un hotel și pentru ziua meciului la Drobeta Turnu Severin.

Hotel Club G este locul care îi va găzdui pe milanezi pentru cele 9 ore petrecute la Severin înaintea partidei. Deși hotelul este cotat la 4 stele, italienii vor fi cel puțin surprinși de condițiile pe care le vor avea acolo.

Camerele par încă de pe vremea comunistă, cu lenjerii de pat în carouri și televizoare cu tub! Pentru a se destinde, jucătorii lui Milan au ocazia de a juca biliard într-un decor ce pare a fi un beci, extrem de întunecat.

 

Postat de smdb
la 25 Iulie 2017, 19:00

Imi imaginez un dialog jucator Milan - receptioner(a): "Scusa, am pornit TV dar imagine nu vine, ecran negru..." Receptioner(a): "Pai lasasi maica un pic sa se-ncalzeasca?

"Club G" e renumit în Severin pentru evenimentele care se organizează acolo, precum nunți sau botezuri. Cel puțin în privința distanței față de Stadionul Municipal "diavolii" lui Montella nu trebuie să își facă griji, hotelul aflându-se la doar 6 minute depărtare de mers cu mașina!

7,4 e nota
acordată de clienți hotelului Club G pe site-ul specializat booking.com

283 de leipe noapte costă o cameră dublă la "Club G" din Severin. Un single e 212 lei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  25 Iulie 2017, 17:07

Câtă şpagă s-a dat pentru ca asa zisul Hotel sa ia 4 stele ?

pma77
pma77  •  25 Iulie 2017, 17:03

Zici ca e castelul lui Vlad Tepes!:)

1059109910783295
Luci Luci  •  25 Iulie 2017, 16:55

Singura sansa a Craiovei sa se califice mai departe e ca in acest hotel la restaurant sa savureze o ciorba cu somnifere jucatorii milanezi, altfel Craiova o va lua rau de tot pe coaja cu vreo 5-0 daca nu mai rau... ascultati ce va zic eu prieteni...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează