INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATASARAY - BARCELONA 1-2

Xavi, entuziasmat după ce a calificat Barcelona în sferturile Europa League: „Am făcut un meci grozav”

Xavi Hernandez
Foto: Imago +8   FOTO
Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 23:07 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 00:42

Barcelona s-a calificat în „sferturile” de finală ale Europa League, după ce a învins-o în returul din Turcia pe Galatasaray, scor 2-1. Xavi, antrenorul catalanilor, s-a declarat mulțumi de prestația elevilor săi.

În fața formației lui Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău, Barcelona a avut parte de o misiune extrem de dificilă în returul din Turcia. Într-o atmosferă electrizantă, Galatasaray deschidea scorul prin Marcao din centrarea lui Cicâldău. Catalanii au reușit însă să întoarcă scorul și să se califice după reușitele lui Pedri și Aubameyang.

La finalul partidei, Xavi a comentat calificarea echipei sale.

„Am jucat cu personalitate şi am făcut un meci grozav. A fost o partidă dificilă, împotriva unei echipe care este atât de bună. S-au apărat foarte bine în faţa noastră, la fel ca în prima manşă. Îmi felicit jucătorii că au câştigat pe un teren atât de complicat. Era foarte important să egalăm repede, după ce am primit golul. Am insistat, am fost calmi şi răbdători. 

Nu avem experienţa să jucăm aici, dar suntem fericiţi. Suntem în sferturile de finală ale Europa League. Chiar dacă lumea o consideră a competiţie de al doilea nivel, nu este deloc aşa. Aici sunt echipe bune şi e greu de câştigat. Este un punct de cotitură pentru acest proiect”, a declarat Xavi potrivit Marca. 

+4 FOTO

A fost un joc dificil. Galatasaray s-a apărat foarte bine. Am pierdut foarte multe mingi în prima repriză, am fost mai buni în a doua repriză. Până la urmă am câștigat și asta e cel mai important. Cred că dacă continuăm așa putem ajunge în finală și să o câștigăm.
- Pierre-Emerick Aubameyang

Am venit aici și a fost complicat, nu am fost niciodată pe un teren care apasă atât de tare ca acesta, e chiar o nebunie
- Pedri

Barcelona își va afla adversara vineri

Catalanii își vor afla adversara din sferturi la tragerea la sorți de la Nyon, programată vineri, 18 martie, de la ora 14:00.

Posibilele adversare ale Barcelonei

  • RB Leipzig
  • Rangers
  • Braga
  • Atalanta
  • Lyon
  • Eintracht Frankfurt
  • West Ham

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Echipamentele speciale alese de Real Madrid și FC Barcelona pentru El Clasico » Ce semnifică fiecare + Reacția fanilor
REAL MADRID - FC BARCELONA
Echipamentele speciale alese de Real Madrid și FC Barcelona pentru El Clasico » Ce semnifică fiecare + Reacția fanilor
Scene incredibile în Premier League, la Everton - Newcastle! Un fan s-a legat de stâlpul porții chiar în timpul meciului: motivul protestului
Everton - Newcastle
Scene incredibile în Premier League, la Everton - Newcastle! Un fan s-a legat de stâlpul porții chiar în timpul meciului: motivul protestului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează