INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, 21:45, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO Athletic Bilbao - Dinamo » Corespondență din Spania // Aduriz și restul: "Nu există fan care să nu aibă tricoul cu el"

FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 14:55

Athletic Bilbao și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:45, în manșa a doua a turului III din preliminariile Europa League. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Tricoul atacantului veteran al lui Athletic Bilbao, Aritz Aduriz, este cel mai vândut obiect din fanshopul bascilor.

La parterul arenei " San Mames", chiar lângă intrarea într-un bar al suporterilor, este fanshop-ul Athletic Bilbao. La fel ca și restul stadionului, acesta este un magazin cochet, întins pe două etaje, unde poți găsi absolut tot ce dorești cu echipa favorită.

Fie că vorbim de tricouri oficiale de joc sau de halate de baie. Toate sunt aici! Așa cum era de așteptat, cel mai vândut tricou este cel al atacantului născut la San Sebastian, Aritz Aduriz.

Responsabilii magazinului detaliază: "Nu cred că există suporter al lui Athletic care să nu aibă tricou cu Aduriz, este preferatul tuturor. Al doilea cel mai vândut tricou după el? Nu știm, probabil cele personalizate cu numele fiecăruia. Este Aduriz și după el vin restul". Prețul unui astfel de tricou oficial este destul de piperat, 85 de euro. Totuși, mai ieftin cu 35 de euro decât tricourile Adidas ale granzilor de la Real Madrid și cu doar 4 euro mai ieftin decât tricourile Nike ale Barcelonei. Echipamentul oficial al lui Athletic Bilbao este New Balance, are steagul Țării Bascilor la ceafă, ecuson LaLiga pe umăr și sponsor pe piept. 

Câteva articole interesante din fanshop

Articol P  reț în euro
Halat de baie 34
Minge cu semnăturile jucătorilor 25
Șapcă NB cu însemnele clubului 20
Fular 20
Ghiozdan NB cu însemnele clubului 34

Tricouri asemănătoare

Primul rând de echipament al celor de la Bilbao este în dungi roșii și albe, exact ca noua linie de tricouri a lui Dinamo. "Câinii" au semnat cu Macron în această vară, iar la conceperea modelului au participat Ionel Dănciulescu și Adrian Mutu. Cei doi au insistat ca tricourile să fie inspirate după cele ale lui Athletic Bilbao. 

Citește și: liveTEXT de la 21:45 » Athletic Bilbao - Dinamo » EXCLUSIV Avem echipa de start aleasă de Contra + ce echipament vor folosi "câinii"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează