INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - NAPOLI 0-0

GENK - NAPOLI 0-0 // Ianis Hagi, lăudat de antrenorul său: „Un excelent număr 10” + Ce notă a primit românul

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 12:16

Antrenorul Felice Mazzù a rămas impresionat de evoluţia lui Ianis Hagi din meciul Genk - Napoli, 0-0: „Îl văd cum creşte în fiecare săptămână, devine mai puternic şi mai sigur. A oferit fantezie echipei”. Presa belgiană i-a dat nota 8 românului.

Genk a luat primul punct într-o grupă extrem de dificilă din Europa League şi, chiar dacă i-a lipsit puţin să înscrie, Ianis Hagi (20 de ani) şi-a atras multe aprecieri pozitive pentru prestaţia contra lui Napoli (0-0). 

Chiar şi antrenorul Felice Mazzù a ţinut să-l laude, în Het Laatste Nieuws: „Îl văd cum creşte în fiecare săptămână, devine tot mai puternic, mai sigur. A oferit fantezie echipei, s-a demarcat, a creat ocazii între liniile adversarilor şi, dacă va continua la fel, vom avea un excelent număr 10 în câteva săptămâni”. 

„Păcat că n-a marcat”

Tehnicianul era pe jumătate mulţumit de evoluţie şi rezultate, însă şi puţin dezamăgit: „Păcat că nu am putut să gestionăm mai bine unele situaţii din prima repriză. Şi Ianis a avut o mare ocazie după pauză. Totuşi, cei de la Napoli le-au ratat pe cele mai importante. Sunt mândru şi satisfăcut de ceea ce a arătat echipa la nivel de organizare, atitudine şi dorinţă să facă un joc bun. Egalul cu italienii ar putea fi declicul din acest sezon”.   

„Are o tehnică strălucitoare”

Şi presa belgiană a fost entuziasmată de cele 90 de minute livrate de numărul 23 al campioanei.

„Genk va avea parte de multe momente de spectacol cu românul în teren, mai ales datorită tehnicii sale strălucitoare. Modul în care execută fazele fixe, cu atenţie şi precizie, creează pericol. A pasat atât de lejer la una din cele mai bune ocazii ale lui Genk!”, a comentat agenţia Voetbalprimeur, care i-a nota 8, cea mai mare a gazdelor. 

4 şuturi la poartăa avut Hagi jr cu Napoli, dintre care două blocate. Cele mai multe de la Genk. A suferit şi un fault

108 minutea strâns Ianis Hagi în Ligă cu Genk. Miercuri, cu Napoli, a fost prima oară titular în competiţie

3 golurişi două pase decisive a reuşit Ianis în opt meciuri la Genk în acest sezon. A jucat 402 minute în total

„Fiu de mare fotbalist, Hagi are picioare bune şi viziune a jocului. Dar în final, a beneficiat de cea mai bună ocazie, un penalty în mişcare, şi a irosit-o, şutând incredibil peste poartă. Nota 6”
-Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Citește și:

GENK - NAPOLI 0-0 // Theodor Jumătate a urmărit fiecare mișcare a lui Ianis Hagi în Liga Campionilor: cu ce a ieșit în evidență și momentul de maximă frustrare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
anastasiu
anastasiu  •  03 Octombrie 2019, 20:44
Postat de klauz pe 03 Octombrie 2019, 18:22

Esti cumplit de prost. Cum poti prostea sa crezi ca am "ura pe Hagi"? Il critic pentru ca nu-mi place cum joaca, e un afon. Daca spui ca un jucator habar nu are, ce ura e aici? Nu mai avem voie sa avem opinii cokalare? Ai auzit de constitutie la tine in spatele blocului? Maţu il favorizeaza clar, se vede clar acum ca transferul e dubios. Asa e cand iti pui antrenor un calabrez, cumpara de la cine da parandaratul si pe cine ii ordona confratii...

Vezi ca nu te-am jignit, prin raspunsul tau mi-ai confirmat ca am dreptate. Stai linistit nu te mai bag in seama, n-am cu cine discuta!

cazacul
cazacul  •  03 Octombrie 2019, 18:42

Iar ne aburiti ma ca a pictat pacaliciul de Gicuta? :)

klauz
klauz  •  03 Octombrie 2019, 18:22
Postat de anastasiu pe 03 Octombrie 2019, 18:16

Ai o asa ura pe Hagi, incat indiferent cum joaca nu-ti place! Crezi ca antrenorul isi risca postul jucand cu el daca n-ar fi valoros? Pe teren a facut exact ce i-a spus Mazzu, inclusiv partea defensiva, la fel si fazele fixe, crezi ca era la Viitorul sa faca ce vrea?

Esti cumplit de prost. Cum poti prostea sa crezi ca am "ura pe Hagi"? Il critic pentru ca nu-mi place cum joaca, e un afon. Daca spui ca un jucator habar nu are, ce ura e aici? Nu mai avem voie sa avem opinii cokalare? Ai auzit de constitutie la tine in spatele blocului? Maţu il favorizeaza clar, se vede clar acum ca transferul e dubios. Asa e cand iti pui antrenor un calabrez, cumpara de la cine da parandaratul si pe cine ii ordona confratii...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează