INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - BETIS 1-2

Gennaro Gattuso, ca și plecat de la AC Milan! Jucătorii i-au sărit în apărare

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 22:43

Gennaro Gattuso a fost contestat de fani la finalul înfrângerii suferite de AC Milan în Europa League, scor 1-2, contra celor de la Betis Sevilla. Pepe Reina i-a luat apărarea la final. 

"În fotbal mai trăiești și astfel de momente. Trebuie să ne ridicăm și să uităm rapid meciul. Am jucat în fața unei echipe cu jucători foarte tehnici, cu o posesie bună. Trebuie să fim mai atenți. Felicitări celor de la Betis, au fost clar mai buni astăzi.

Încă nu am vorbit cu domnul antrenor, nu ne-am confruntat. Mâine sunt sigur că va fi calm, nu trebuie să reacționăm la cald. Nu trebuie să căutăm vinovați. Avem încredere în Gattuso acum mai mult ca niciodată. Știu că totul pare întunecat acum, dar sunt sigur că o vom scoate la capăt", a declarat Reina. 

Vezi și: VIDEO Goluri spectaculoase în Europa League » Reușită de generic în surpriza dintre AC Milan și Betis + "schemă" cu noroc la Rennes - Dinamo Kiev

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  26 Octombrie 2018, 10:54

hai, ca deja e prea mult. un fost jucator extraordinar, dar un zero absolut ca antrenor, la fel ca maradona (bine, a nu se intelege ca e vreo comparatie intre ce juca maradona si ce juca gatusso. vorbesc de ei ca fosti mari jucatori si actuali antrenori)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează