INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - INTER

Ghinion imens pentru Vaslui » Porumboiu: "M-am culcat cap de serie, m-am trezit cu Inter pe cap!"

După Fener, vasluienii trebuie să lupte cu
După Fener, vasluienii trebuie să lupte cu "balaurul" milanez

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 21:48

Porumboiu nu se sperie de numele italienilor şi consideră că echipa sa poate realiza surpriza play-off-ului.

Vasluiul începe să devină cea mai ghinionistă echipă din România. După ce UEFA a amînat verdictul în "cazul Fenerbahce", formaţie ce a scos-o din Champions League, dar care are şanse mari să fie exclusă din Europa pe motive de corupţie, moldovenii n-au avut parte de noroc nici la tragerea la sorţi de la Nyon. Moldovenii vor întîlni în play-off-ul Europa League cel mai greu adversar posibil, Interul lui Cristi Chivu!

"Noi cu Inter, alţi cu «ecrane» şi «metale»"
Acest lucru ar fi fost imposibil, dacă în Cipru, la partida Anorthosis - Dila Gori, nu ar fi existat incidentele din final cînd fanii au intrat pe gazon şi arbitrul a suspendat meciul la scorul de 0-3. Din această cauză, galben-verzii au pierdut statutul de capi de serie, în favoarea ciprioţilor, deoarece UEFA nu a dat încă un verdict.

Asta cu toate că, sută la sută, georgienii vor cîştiga la "masa verde" şi vor merge mai departe! "M-am culcat cap de serie şi m-am trezit cu Inter pe cap. Noi n-avem noroc să picăm cu «ecrane» sau cu «metale»", ca alţii!", a spus patronul Adrian Porumboiu, făcînd referire la adversarii Stelei şi ai lui Dinamo.

"Jucaţi să vă transferaţi!"
Chiar şi aşa, fostul arbitru FIFA rămîne optimist şi spune că fotbaliştii săi vor fi motivaţi suplimentar, dorind să fie văzuţi de emisari ai cluburilor din străinătate: "În urmă cu 10 ani, nu eram pe harta fotbalului nici măcar în România, acum jucăm în Europa, cu Inter. Dacă dăm o lovitură şi îi scoatem pe italieni? Atunci cînd ai valoare şi eşti pregătit, nu trebuie să plîngi sau să-ţi tremure picioarele. Eu sînt optimist. Cred într-o minune! Nimic nu e imposibil la fotbal. Motivaţia jucătorilor va fi extremă. Papp şi Farkas s-au transferat în Italia, după ce au jucat bine cu Lazio. E o vizibilitate maximă!".

Aşteaptă să fie cinstit
Ca şi cu Fenerbahce, vasluienii au decis să dispute şi partida din play-off-ul Europa League, cu Inter, tot la Piatra-Neamţ. Moldovenii vor juca turul acasă, pe 23 august. "Din respect pentru gazdele noastre, am decis să nu schimbăm stadionul. Dintre toţi, Chivu a nimerit cel mai bine, se duce şi la socri. Să facă cinste pentru asta!", a glumit Porumboiu. Soţia lui Chivu, Adelina, e orginară din Piatra-Neamţ.

"Ăsta e norocul meu de antrenor! După dubla manşă cu Fenerbahce am fost anunţaţi capi de serie, apoi seara se întîmplă nişte lucruri ciudate prin Cipru şi picăm în urna secundă" (Marius Şumudică, antrenor FC Vaslui)

"Am arătat că putem domina o echipă cu un buget mult mai mare, aşa cum s-a întîmplat cu Fenerbahce. Avem încredere în noi că putem face jocuri bune cu Inter. Asta e, cu Dumnezeu înainte!" (Marius Şumudică, antrenor FC Vaslui)

"Vaslui e capabilă s-o elimine pe Inter Milano. Ştiţi care-i problema? Noi, românii, ne speriem foarte repede de ăştia mari. De ce ne dăm pantalonii jos atît de repede?!" (Gică Popescu, fost internaţional român)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kosty1970
kosty1970  •  11 August 2012, 18:52

Va dati seama ce catastrofa! S-a culcat bou si s-a trezit vaca! Dar putea sa traga niste sfori, a la Rpmania si sa joce cu jeunesse d'esch sa poata si vacarul campionatului sa fak niste bani. Pe muncitori i-a uitat, nu stie ca trebuie sa ii mai plateasca, dar viseaza nemurirea. Draga adi, cu caractere mici, craciunescu a fost, este si va fi mult mai cerebral decat tine si a fost arbitru adevarat, nu tusier k tine!

noelstoica
noelstoica  •  11 August 2012, 18:26

Nu s-au batut singuri...,este impresia lasata de echipele lipsite de valori!Restul sunt lamentari,mult circ,si multa prostie din partea suporterilor care cred ca se poate mai mult!

ertyuiop
ertyuiop  •  11 August 2012, 12:56

Mare lucru, altul s-a culcat seara presedinte.......asta e soarta loserilor!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close