INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - GALATASARAY

Gică Popescu, mesaj superb înainte de Barcelona - Galatasaray: „Inima și gândurile mele se vor împărți în două”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 18:00 / Actualizat joi, 10 martie 2022 19:08

Gheorghe Popescu (54 de ani), fost căpitan la Barcelona și jucător la Galatasaray, a comentat partida pe care cele două echipe o vor juca diseară, în „optimile” Europa League.

Gică Popescu a dezvăluit că nu are nicio favorită în meciul dintre cele două echipe, ambele având o mare însemnătate pentru președintele celor de la Farul Constanța.

Nu le dă nicio șansă românilor de la Galatasaray în meciul cu Barcelona din Europa League: „Moruțan și Cicâldău sunt carne de tun”
EUROPA LEAGUE
Nu le dă nicio șansă românilor de la Galatasaray în meciul cu Barcelona din Europa League: „Moruțan și Cicâldău sunt carne de tun”

„Optimile Europa League programează în această seară un meci în care inima și gândurile mele se vor împărți în două: Barcelona – Galatasaray. Dintre toate formațiile de club pentru care am jucat, cele două vor rămâne echipele cu cele mai mari satisfacții. Echipele cu care am cucerit 3 dintre cele 4 trofee ale fotbalului european: Cupa Cupelor cu Barcelona, Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Galatasaray. 

Barcelona a însemnat Everestul carierei mele. Am fost căpitanul acestei mari echipe, una dintre cele mai mari din Europa și din lume, am lăsat acolo amintiri și prietenii imposibil de uitat. Galatasaray a însemnat și triumf, și emoție, și pasiunea incredibilă a fanilor, dar și dovada că o echipă din Turcia poate urca la cel mai înalt nivel în Europa. 

Nici până azi, au trecut 22 de ani, o echipă turcească n-a mai cucerit vreun trofeu european. Sentimental, Istanbulul înseamnă cu atât mai mult, cu cât acolo s-au născut cei doi copii ai mei, Maria și Nicolas. 

Am fost antrenat la Barca și la Galata de 4 antrenori uriași: Johan Cruyff, Bobby Robson – pe care îl avusesem și la PSV Eindhoven – Fatih Terim, Mircea Lucescu. Barcelona – Galatasaray. Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”, a postat Gică Popescu pe Facebook.

Cariera lui Gică Popescu la Barcelona

  • Câștigător al Cupei Cupelor 
  • Dublu câștigător al Cupei Spaniei 
  • Câștigător al SuperCupei Spaniei 

Cariera lui Gică Popescu la Galatasaray

  • 4 titluri de campion al Turciei
  • 2 Cupe ale Turciei
  • Cupa UEFA
  • Supercupa Europei

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Pochettino, punct final! Demis imediat sau la vară. Vine Zidane?!

Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
1472465589475328
Leo Sima  •  11 Martie 2022, 00:45

Un om cu caracter mic, a avut Craiova la picioare si *** s-a dus le echipa militiei si apoi la puscarie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joepanait
joepanait  •  10 Martie 2022, 23:03

A pacalit destul fotbalul. Pasele cu latul, o specialitate. A fost ceva fubios cu Bobby Robson. Prea l-a carat cu el pe chica, un mare rebut

st.il.
st.il.  •  10 Martie 2022, 21:06

Mi-ați luat vorba din gură, maestre !...:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează