INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali a anunţat deja echipa pentru meciul cu Schalke » Cum va reacţiona Levy?

Andrei Prepeliţă e cerut titular de Becali
Andrei Prepeliţă e cerut titular de Becali

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 22:31

Antrenorul le-a precizat oamenilor din club că nu va accepta sub nici o formă sugestii privind formula de start, dar patronul a creionat deja ”11”-le pentru Schalke: Emeghara şi Prepeliţă titulari, sistem cu cinci mijlocaşi


Gigi Becali e antrenorul Stelei pentru primul meci din grupa J a Europa League. "Cînd voi sesiza că e ceva care nu merge, mă voi implica imediat!", anunţase deja patronul. Eşecul cu Gaz Metan i-a oferit prilejul să-şi testeze abilităţile tactice. A aflat că Andrei Prepeliţă poate juca împotriva nemţilor, întrucît el a devenit apt medical şi-l vrea titular. "Vom juca exact ca în returul cu ŢSKA Sofia!", a anunţat Becali.

Adică defensiv, cu cinci mijlocaşi şi un singur atacant. Acesta din urmă va fi Mihai Costea. Pe aripi vor juca Leandro Tatu în dreapta şi Cristi Tănase în stînga. Cei trei închizători: Prepeliţă, Bourceanu şi Brandan, aceiaşi care au început şi partida de la Sofia, una în care Steaua a avut o misiune asemănătoare celei pe care a pregătit-o pentru joi seară, adică un joc închis.

Atunci a ieşit un 1-1 perfect, care a scutit echipa de orice emoţii. Unica modificare faţă de partida din Bulgaria o constituie intrarea lui Emeghara ca fundaş dreapta în locul lui Bănel Nicoliţă, cel care a jucat apărător, dar a dispărut între timp.

"Am aflat că şi-a revenit Prepeliţă, aşa că la revedere cu Rusescu! Iar lui Martinovici o să-i reziliez contractul la iarnă, că nu mai am nevoie de el!"
Gigi Becali

Echipa pe care a anunţat-o Becali: Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu - Tatu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea

A avertizat că demisionează!
Levy a făcut totul ca să se protejeze de imixtiunile patronului de cînd a venit la Steaua. Inclusiv să-i avertizeze pe colaboratorii lui nu care cumva să-i transmită eventuale indicaţii pe care le-ar primi de la Becali: "Nu-mi pasă că vă sună Gigi şi vă transmite schimbări sau soluţii pentru prima echipă, nu vreau să le aflu! Dacă nu respectaţi asta, plec înapoi în Israel, că eu n-am venit pentru bani în România!".

De Gardoş au şi uitat!
Levy a făcut un singur comentariu legat de formula de start pentru meciul cu Schalke: "Voi avea mai multe opţiuni în defensivă, deoarece revine Galamaz, care a fost accidentat". Practic, el l-a omis deja din calcule pe Gardoş, care n-a mai fost titular la Steaua din prima etapă, de la 1-1 cu Voinţa Sibiu!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  13 Septembrie 2011, 17:47

vroiam sa spun "Becali pleaca din Ghencea", dar uitasem... a plecat:(

fibra
fibra  •  13 Septembrie 2011, 12:54

Un nenorocit patentat acest analfabet.

injunghiatu
injunghiatu  •  13 Septembrie 2011, 11:19

ce fraier poate fi ciobanu asta..plateste degeaba antrenor la echipa..eu in lokul lui i as da afara pe toti si as gestiona singur clubul..de fapt stai k si ciobanul are ajutoare, are caini, are magari are si o bata..aici magarul e meme..la inceput nu credeam dar imi este tot mai klar k steaua nu mai ia nici un campionat cat timp e asta patron..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează