INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ZURICH - STEAUA 0-0

Gigi Becali a explicat de ce n-a jucat De Amorim în față: "Așa mi-a zis Reghe" + Patronul Stelei anunță noi transferuri

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 23:59

Gigi Becali declara înaintea meciului din această seară cu FC Zurich, scor 0-0, că în atacul roș-albaștrilor va juca William de Amorim, însă Reghecampf a decis să înceapă cu Golubovici.

Patronul Stelei a explicat de ce a schimbat tehnicianul roș-albaștrilor atacantul în ultimul moment și a început cu fostul vârf al lui Poli Iași.

"Nu îmi dau seama de valoarea echipei. Problema noastră e că nu putem să fim periculoși, nu reușim să dăm goluri. Reghe a încercat la antrenamente cu De Amorim în față, dar a zis că nu stă bine acolo. Știam că o să înceapă cu Golubovici. E greu când nu ai atacant.

Eu cred că Zurich e o echipă bună, chiar dacă e în B. Trebuie să-i batem pe turci și să ne batem cu Villarreal, nu cred că e imposibil. Alta va fi echipa cu Tănase și Alibec. Elvețienii erau mulțumiți cu un egal. Eu sunt mulțumit de joc", a declarat Becali la TV Sport Ro.

"Reghe îmi spune să stau liniștit acum după ce ne-am luat atacant. Acum ne mai trebuie doar fundaș central. El mi-a zis că avem o echipă valoroasă. Și eu văd asta, văd cum pasează. Cred că o să mai iau 3-4 jucători. Sunt atâția jucători la Viitorul. Trebuie să găsesc un fundaș central pe undeva.
Reghe mi-a zis că avem un fundaș dreapta de 17-18 ani. De Simion zic" Gigi Becali

Clasament grupa L:

1. Osmanlispor 7p 7-5
2. Villarreal 5p 6-6
3. FC Zurich 5p 4-4
4. Steaua 3p 2-4

Program grupa L:

24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
larisa_i
larisa_i  •  04 Noiembrie 2016, 11:01
Postat de blatistu49 pe 04 Noiembrie 2016, 08:25

mizeria FCSB si a aratat limitele in EUROPA cu o echipa de liga a2 a inapoi la blaturi si minciuni cu golanii delegati de BRICHETA ptr favorizarea FC PIRNAIE

Mizeria dinamo isi arata limitele in Europa. Nivi nu calca p.acolo si cand o face e batuta de echipe care n.au ajuns niciodata macar in grupele EL.

blatistu49
blatistu49  •  04 Noiembrie 2016, 09:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  04 Noiembrie 2016, 08:50

No problem, vine acusha un meci relaxant cu viitorul regelui regal, ca sa citez un clasic in viata ... amicalul cu Miauveni va fi mult mai complicat.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează