INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ

FOTO Apărarea lui Șumudică, ridiculizată la Belgrad » Ce gol a primit CFR în minutul 5

Steaua Roșie Belgrad a deschis scorul versus CFR Cluj // foto: captură Pro TV +4   FOTO
Steaua Roșie Belgrad a deschis scorul versus CFR Cluj // foto: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 22:22 / Actualizat marti, 17 august 2021 22:53

Steaua Roșie Belgrad a avut nevoie de doar 5 minute pentru a deschide scorul în meciul cu CFR Cluj. Campioana Serbiei a făcut șah-mat apărarea trimisă pe teren de Marius Șumudică.

Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0. Fără răspunsuri și fără bibilică! Campioana României, umilită în play-off-ul Europa League
Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj
Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj 4-0. Fără răspunsuri și fără bibilică! Campioana României, umilită în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a început în cel mai rău mod posibil „dubla” cu Steaua Roșie, din play-off-ul Europa League. Centrul defensivei campioanei României, compus din Denis Ciobotariu și Mike Cestor, a fost complet depășit în minutul 5.

Apărarea CFR-ului, amețită la Belgrad » Cum a deschis Steaua Roșie scorul

Mingea a fost pierdută de Billel Omrani la aproximativ 35 de metri de propria poartă. 

A urmat o pasă lungă a lui Sanogo Junior, pe culoar, care l-a depășit, inexplicabil, pe Denis Ciobotariu.

Pasa a fost interceptată de Ben Nabouhane, care i-a luat fața lui Mike Cestor. 

Mijlocașul din Comoros a șutat, Arlauskis a respins, iar „vârful” Milan Pavkov a reluat cu capul, peste portarul CFR-ului. 

Din nou, Denis Ciobotariu a fost depășit. Fundașul „vișiniilor” nu a avut vreo șansă în duelul aerian cu Pavkov, care măsoară cu 8 centrimetri în plus față de stoperul român.

CFR Cluj, gafe în lanț la Berna

CFR Cluj continuă astfel să comită gafe în meciuri cruciale. Ardelenii au avut parte de o repriză de coșmar în returul cu Young Boys din preliminariile Champions League, scor 1-3.  Vișiniii au comis multe greșeli uriașe în apărare, de care elvețienii au profitat din plin și au punctat de 3 ori.

  • Minutul 23 Camora dă cu capul pe lângă minge în propriul careu. Ngamaleu preia și trimite pe colțul lung, de unde Jordan Siebatcheu, lăsat singur de Manea și Susic, înscrie fără probleme.
  • Minutul 25 - Elvețienii recuperează după o degajare aiurea a lui Bouhenna. Mingea ajunge rapid la Ngamaleu, care e lăsat de Manea să-și așeze balonul și să înscrie cu o execuție de senzație.
  • Minutul 42 - Young Boys face 3-1, după o nouă eroare în apărarea campioanei. Elia a scăpat de marcajul lui Camora și a trimis pe jos în fața porții, unde Siebatcheu i-a luat fața lui Bouhenna și a marcat fără emoții.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cornelcc
cornelcc  •  18 August 2021, 01:30

Bibilica ieri: "Am niște băieți adorabili, care muncesc zi de zi, vom vedea ce se va întâmpla mâine. Suntem pregătiți”. Acelasi Bibilica azi, dupa 0-4: "Eu nu pot sa natrenez astea, greselile jucatorilor!" Da mah, nnu e vina ta, doar ca ai fost acolo, in rest echipa a gresit totul! Nu ai ales tu primul 11, nu ii pregatesti tu de doua luni, nu te lauzi tu ca ai 5/5 in campionat, sau alea sunt doar ale tale, ca ai bibilica, infrengerea rusinoasa din seara asta nu mai e a ta?? Sper sa zbori cat mai repede, covnule! De fapt, stii ce ai reusit sa faci tu in doua luni la CFR? Sa intorci toata suflarea fotbalistica impotriva lor, prin declaratiile tale si "ironiile" (mistocareli ieftine) adresate tuturor! Nici Clujenii nu te mai inghit, si nu din seara asta! Rezultatul asta a fost bomboana de pe coliva!

dexter3
dexter3  •  17 August 2021, 23:12

Ciubotariu este o CATASTROFA! La fel si Musudica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează