INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // FOTO De unde penalty?! Eroare GRAVĂ de arbitraj! Ce arată reluările fazei

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 23:28

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după un meci extrem de slab cu Guimaraes, scor 0-1 (0-0 în tur). Portughezii au deschis scorul în minutul 52 dintr-o lovitură de la 11 metri acordată eronat.

Guimaraes a dominat categoric primele 50 de minute ale returului play-off-ului Europa League, dar a reușit să deschidă scorul abia după o greșeală importantă de arbitraj.  

În minutul 52 al partidei, Mihai Roman a avut o intervenție neglijentă într-un duel cu brazilianul Davidson. Fundașul dreapta al vicecampioanei l-a lovit peste piciorul drept la limita careului de 16 metri, iar centralul bosniac Irfan Peljto a dictat lovitură de la 11 metri.  

Reluările au demonstrat că momentul contactului dintre cei doi a avut loc în afara suprafeței de pedeapsă. Apoi Davidson mai face un pas și cade în careu. Cel mai probabil, Peljto a fost păcălit de rapiditatea fazei. 

FCSB s-a despărțit de un fotbalist adus în această vară! Sorin Șerban a fost împrumutat la Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 August 2019, 09:26

Se pare ca unii au probleme cu vederea, a fot penanty.

917112341694813
Costin Tudor  •  30 August 2019, 09:17

Hai să-i dăm ciobanului o gura de aer să poata behăi pe toate posturile că a fost furat și echipa a jucat extraordinar dar forțele oculte ale străinătății nu îl lasă pe el român verde (***) să pună mâna pe banii Europei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  30 August 2019, 08:02
Postat de Marian Neacsu pe 30 August 2019, 00:06

Da-i afara pe Tanase, Ov. Popescu si Pantiru... Astia sunt de liga a doua... Si nici acolo nu cred ca au loc. Apoi aduci un antrenor si poate se mai salveaza ceva din clubul asta.

A aduce un antrenor este echivalent cu a cauta pe unu să-ți țină patul cald...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează