INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI

Hizo plînge după Wesley: "Asta ne mai lipsea, e determinant pentru echipă"

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 20:53

Suspendarea lui Wesley pentru patru etape în cupele europene l-a supărat la culme pe tehnicianul Viorel Hizo, care spune însă că se aştepta la o decizie drastică din partea Comisiei de Disciplină din cadrul UEFA.

Citeşte aici mai multe despre suspendarea lui Wesley!

"Ne-am aşteptat la o suspendare aşa de mare a lui Wesley în urma acelui gest necugetat din meciul cu Sporting Lisabona. A avut o ieşire pe care nici nu ştiu cum să o cataloghez. Însă, nu trebuia analizată doar acea fază în care a lovit, ci trebuia văzut şi de unde a plecat, de la acel 11 metri clar şi cu provocarea făcută de jucătorul portughez.

Este o pierdere grea pentru noi pentru că Wesley este un jucător care-şi aduce aportul şi are un rol determinant la finalizare. La câte avem, cu jucători accidentaţi şi fără drept de transferuri, asta ne mai lipsea", a declarat antrenorul Viorel Hizo pentru Mediafax.

Tehnicianul vasluian a dezvăluit că va discuta în zilele următoare pentru a hotărî o eventuală amendă pentru jucătorul brazilian, deşi este posibil ca acesta să scape fără nici un fel de sancţiune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zadkiel
zadkiel  •  25 Octombrie 2011, 23:15
Postat de misucfr pe 25 Octombrie 2011, 21:54

Hizo ar trebui sa planga pentru boraturile pe care le scoate pe gura Porumbacu. Jucatorii nu sunt de vina ci papitoiu de Porumbacu care creaza tensiune si se leaga de toate echipele care joaca cu Vaslui. Un fel de Jabba 2.

MARS BOZGORE! PICA BASINA DE LA PUTERE SI NE SOCOTIM NOI CU VOI!

ando89
ando89  •  25 Octombrie 2011, 22:30

lasa nea hizo grijile, ca va retrage agricultoru' din campionat si nu mai conteaza...

misucfr
misucfr  •  25 Octombrie 2011, 21:54

Hizo ar trebui sa planga pentru boraturile pe care le scoate pe gura Porumbacu. Jucatorii nu sunt de vina ci papitoiu de Porumbacu care creaza tensiune si se leaga de toate echipele care joaca cu Vaslui. Un fel de Jabba 2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează